Endersqui Centipat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #1 Yazılım mühendisliği okumak istiyorum şimdiden yazılım dilleri vs seyleri ogrenmeye başladım. Sizce yazılım mühendisliği okumak nasıl bir duygu? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2024
Yazılım mühendisliği okumak istiyorum şimdiden yazılım dilleri vs seyleri ogrenmeye başladım. Sizce yazılım mühendisliği okumak nasıl bir duygu?
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 3 Ocak 2024 #2 Duygusu falan yok bence ama ortam düşündüğünden daha ölü. Yani demek istediğim güzel sanatlar bölümlerinde ki canlılığı ve sosyalliği bu bölümde bulman çok zor.
Duygusu falan yok bence ama ortam düşündüğünden daha ölü. Yani demek istediğim güzel sanatlar bölümlerinde ki canlılığı ve sosyalliği bu bölümde bulman çok zor.
Xanteus Kilopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 879 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #3 Endersqui dedi: Yazılım mühendisliği okumak istiyorum şimdiden yazılım dilleri vs seyleri ogrenmeye başladım. Sizce yazılım mühendisliği okumak nasıl bir duygu? Genişletmek için tıkla... Duygu yok, her dakika üzüntü psikolojik olarak çöküntü say say bitmez. İlgin yoksa okumak mantıklı değil.
Endersqui dedi: Yazılım mühendisliği okumak istiyorum şimdiden yazılım dilleri vs seyleri ogrenmeye başladım. Sizce yazılım mühendisliği okumak nasıl bir duygu? Genişletmek için tıkla... Duygu yok, her dakika üzüntü psikolojik olarak çöküntü say say bitmez. İlgin yoksa okumak mantıklı değil.