Yazılım nasıl öğrenilir?

Ben kod yazarken YouTube'dan kopyalıyordum. Öyle öyle öğrendim bir şeyler zaten her şeyi öğrenmen imkansız illa YouTube'dan bakacaksın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Udemy ve YouTube'dan C++ veya Python dersleri ile başlayabilirsiniz.

BTK 1 milyon istihdam projeside güzel bir seçenek.

Oyun yapmanın yazılım dışında tasarım bilgiside istediğini öğrenince senin yüz hatları: 🗿

Tasarım istediğini önceden öğrenince senin yüz hatları: 🗿

Tasarımları çalma fikri aklına gelen benim yüz hatları;

hqdefault.jpg


Not: Fotoğraf şaka amaçlı konmuştur herhangi bir itham söz konusu değildir.
 
Bu attığım rehberde ki önerileri oku. Ondan sonra ne alanda ilgilenmek istiyorsan Youtube veya Udemy'den kurs bul. Pratik her şey. Bir diğer önerim oyun programlama diğerlerine göre daha zahmetli bilgin olsun. Çünkü tasarımı ayrı olay, müziği ayrı olay. Python ile başla diyenleri de dinleme.
 
Arkadaşlar YouTube mu Udemy mi? Ona göre ikisinden birini seçcem.
Öyle şey olmaz birinden devam edeyim gibi. O an'da hangisi işine geliyorsa onunla devam edersin. Mesela benim sahip olduklarım bunlar. Bir kaçı dışında çoğuna bakıyorum. Kursların bazıları açılmamış, veya başında bırakılmış gibi gözüküyor ama kardeşim de yeni başladı onun için sıfırladım hepsini.


1675949591453.png


BTK'nın kayıtları hâla açıksa 1 milyon yazılımcı projesine gir.
BTK pek önermem çünkü +'sı yok. YouTube'da çok daha kaliteli işler var. Udemy'de ise cuzi bir ücret verince çok kaliteli işlere bakabilirsiniz.
 
Ben kod yazarken YouTube'dan kopyalıyordum. Öyle öyle öğrendim bir şeyler zaten her şeyi öğrenmen imkansız illa YouTube'dan bakacaksın.
Mantığını anlamadığın sürece ezbere ezbere yol gidersin sonra duvara çarparsın.

Arkadaş oyun yapmak istiyorsa C++ gibi dillerle başlayabilir unity yada unreal engine kullanarak bir oyun yapmayı deneyebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı