[Yazılım] warp VPN 9.99TL

Warp eskiden yasaklı sitelere giriyordu fakat nacizane devletimiz ona da yasak getirmiş, artık yasak sitelere erişemiyorum WARP kullanarak. Hele mobil versiyonu artık hata veriyor hiç çalışmıyor yoksa en hızlı servisler arasında yerini almıştı.
WARP ile bir alakası yok hocam, WARP diğer VPNlerin aksine OpenVPN değil daha hızlı ve yeni olan Wireguard protokolünü kullanıyor. Bazı internet sağlayıcıları nedendir bilinmez Wireguard'ı engellemiş. Ben şuan sorunsuz kullanıyorum WARP'ı.
1675416096746.png
 
Tek risk o değil hocam.

VPN kullandığınızda oteldeki ya da kafedeki erişim noktasının ve servis sağlayıcısının sizi gözetlemesini engelliyorsunuz ancak bunun yerine VPN sağlayıcısına izin veriyorsunuz.

VPN sunucusunun operatörü erişmekte olduğunuz internet sitelerini görüntüleyebilir. Şifrelenmiş HTTP protokolüne sahip internet sitelerini ziyaret ediyorsanız VPN operatörü bu verileri tutabilir ve hatta reklam amacı ile satabilir.

kaynak
HTTPS içerikleri görmek gibi bir durum söz konusu değil hocam. İsterlerse HTTP içerikleri görebilirler ancak bu her VPN'de mevcut olan bir durum. Kendi VPN sunucunuzu kurmak en iyi seçenek gibi gözüksede bu seferde sunucu güvenliğini sağlamak bir dert.
 
WARP ile bir alakası yok hocam, WARP diğer VPNlerin aksine OpenVPN değil daha hızlı ve yeni olan Wireguard protokolünü kullanıyor. Bazı internet sağlayıcıları nedendir bilinmez Wireguard'ı engellemiş. Ben şuan sorunsuz kullanıyorum WARP'ı.Eki Görüntüle 1655488
Hem telefonda hem bilgisayarda hizmet hatası alıyorum. Önceden uygulamayı kullanmadan direkt olarak 1.1.1.1-1.0.0.1 DNS ile girebiliyordum fakat artık o da işe yaramıyor, Millenicom falan engellemiştir belki.
1675434339330.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı