Yazılıma nasıl başladınız?

Efsaneydi bir zamanlar Visual Basic 6. Sonra Microsoft fişini çekti ve efsane öldü.
Ben de yeni bilgisayarımda hiçbir eksiğim olmasın diye kurmuştum, ve biraz da kurcalamıştım. Ama daha detaylı incelemeyi daha sonraya bırakmıştım. Sonra da bir daha bulamadım.

Boş kaldığım zamanları Basic ile ilgileniyorum. Bazen de genel olarak fikir ediniyorum.

Küçüklüğümden beri bilgisayarlarla uğraşıyorum. Şu ana kadar hiç aklıma gelmemişti programların nasıl yazıldığı falan. Bir gün bir arkadaşımı Discord botu yazarken gördüm. Çok merak ettim. O merak ile şu an C# ve Python öğreniyorum.

Efsaneydi bir zamanlar Visual Basic 6. Sonra Microsoft fişini çekti ve efsane öldü.
Ben de yeni bilgisayarımda hiçbir eksiğim olmasın diye kurmuştum, ve biraz da kurcalamıştım. Ama daha detaylı incelemeyi daha sonraya bırakmıştım. Sonra da bir daha bulamadım.

Boş kaldığım zamanları Basic ile ilgileniyorum. Bazen de genel olarak fikir ediniyorum.
Microsoft neden fişini çekti ki?

2017'de CMD komutlarını merak etmiştim, öğrenmeye başladım sonra çok sevdim bu işleri daha da öğrenmek istedim bir sürü deneyim ve bilgi edindim bugün'e kadar ancak çok eksiğim var halen. Not: bilgisayar kullanmaya 2014'te başladım ama CMD'yi 3 yıl sonra öğrenmiştim :D CMD tam olarak yazılım denir mi bilemedim ama heves ettim devamı geldi. Hayalim ise iOS developer olmak şu an daha 18 yaşımı geçmedim. Bakalım daha neler göreceğiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı