Yazilimbudur.com'dan laptop alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba yazilimbudur.com da 1-2 sene onceki laptoplar satılıyor ve fiyatları uygun.
3050 Ti'lı laptop parasına orada RTX 2070'li laptoplar var.
Site güvenilir midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yenilenmiş ürünler satıyorlar artı 2000 serisi kartlar rafa kalktı. 3000 serisi bile soru işaretiyken bu para verilmez.

Üstüne biraz daha ekleyin başınız ağrımasın.

Yenilenmiş ürün yazıyor zaten ucuz olmasının nedeni bu. Ayrıca bilinen Gaming gen vatan ve İtopya gibi firmalardan almak daha iyi olacaktır. Yenilenmiş ürün almayın ki başınız ağrımasın özellikle Monster. Bu fiyata arkadaşın dediği gibi bu ekran kartına verilmez. Birde üstüne bu marka olmaz bunun yerine hp victus alın daha iyi olur. Hatta direkt atayım sizlere.

Bunlar laptop da mı satıyorlar? Ben yıllar önce Win ve Office lisansı almıştım. Bence almayın. Yenilenmiş cihaz.

Teşekkür ederim cevaplar için. 3060'lı ve 16 GB RAM'i olan bir laptop arıyorum en duşük ne kadara alabilirim?

Ben size attım zaten. Bu fiyata farklı laptoplarda bulunabilir. Ancak attığınız üründen kesin olarak iyi olduğu için örnek olarak attım. Hiç olmazsa onu alın. Kullanan veya bu laptoptan aynı fiyata ve özelliği daha iyi olan varsa arkadaşlar atar zaten. Bu fiyata daha iyi sistemli kasa toplanır tabii. Ancak laptop aradığınıza göre taşımak gibi bir durumunuz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…