Yazılımcılık nedir?

Matrix852

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba size bir iki sorum olacaktı.
Arkadaşlar yazılımcılık yani oyun mu yapmak yoksa program mı üretmek yoksa web site kodlama ve tasarımı mı?
Bu arada web site kodlamakla web site tasarımı aynı şey mi?

Yazılımcı olmak her türlü kodlamayı içine alır. Web site kodlamak şudur: Bu tuşa basınca bu olsun şu olsun ama tasarım bu tuş şurada olsun vs.

Tamam da ben şimdi web site yapıp satmak istiyorum web sitemi kodlayacağım yoksa web site mi tasarlicam nereden başlamalıyım.

Önce tuşları rastgele bir şekilde koy sonra o tuşların kodlarını yaz ve o tuşları düzene sok.

Tamam da ben şimdi web site yapıp satmak istiyorum web sitemi kodlayacağım yoksa web site mi tasarlicam nereden başlamalıyım.

Web site için ikisini de yapıyorsunuz diye biliyorum, gördüğüm kadarıyla ve yaptığım kadarıyla; ilk olarak web sitesini kodluyorsunuz ve daha sonra tasarım kısmını yapıyorsunuz/kodluyorsunuz.

Web sitesinin şeylerini(Linkler, başlıklar, arama kutusu vb.) HTML ile kodluyorsunuz, tasarım yerini ise CSS ile kodluyorsunuz, örnek vermek gerekirse.

Not: Bu işlerde bilgi sahibi olanlar yanlışım var ise söylerse sevinirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…