Emir Baltaş
Femtopat
- Makaleler
- 1
Mesela ben kişiye verdiğim kodları encrypt etmek istiyorum karşidaki kişi kodun içeriğini göremesede çalışacak.Şifrelemeden kastınız tam olarak nedir?
Tam olarak çalışma mantığını bilmiyorum XenForo'nun. Ancak öngörü olarak tüm kodların hepsini vermiyor olabilir. Daha doğrusu bazı özel kodlar XenForo tarafında tutulup erişim veriliyor olabilir.
Dediğim gibi, öngörü sadece. Bilen birine sormak lazım.
Kodlar şifrelenmiyor. Hatta bir patch olduğunda direkt elle dosya değiştebiliyorsun:Arkadaşlar örnek XenForo 150 dolar veriyorsun sana direkt kodları atıyorlar. Sitende lisanslama yöntemiyle giriş yapıp kullanıyorsun. Bu kodları nasıl şifreliyor yada lisanslıyorlar?
JS'deki uglify olaylarından bahsediyor sanırım. Hatta onun daha ötesi var:Şifrelemeden kastınız tam olarak nedir?
Paylaşmak istediğim proje var fakat kodlarını vermek istemiyorum yüksek ihtimalle back-endi kendi hostumda çalıştırtıcam.Kodlar şifrelenmiyor. Hatta bir patch olduğunda direkt elle dosya değiştebiliyorsun:
Eki Görüntüle 1813324![]()
XenForo 2.2.10 Patch 1 Released
XenForo 2.2.10 Released XenForo 2.2.10 is now available for all licensed customers to download. We strongly recommend that all customers running previous versions of XenForo 2.2 upgrade to this release to benefit from increased stability. This version contains a fix for an issue whereby...xenforo.com
Sadece lisans olayı var.
JS'deki uglify olaylarından bahsediyor sanırım. Hatta onun daha ötesi var:
Böyle bir şey düşünüyor olabilir.JavaScript Obfuscator Tool
JavaScript Obfuscator is a free online tool that obfuscates your source code, preventing it from being stolen and used without permission.obfuscator.io
Ama serverde çalışacak yazılım için şifrelemenin bir önemi yok. Xenforonun frontendi diyelim hadi, o da pek şifreli vs değil. Sadece minimize edilmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.