Yazım Yanlışı Beğendim Diye Uzaklaştırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Konuyla alakasız ama forumun yazım kuralları öldü mü yoksa bir bana mı işliyor anlamış değilim. Yazım yanlışı olan yorumu sırf beğendiğim için uzaklaştırılmıştım.

Etmediğimi nereden biliyorsunuz @rtakak ? Geribildirim olmadığı için sitede, doğru mu yanlış mı rapor ettiğimi öğrenemiyorum. Eklenebilse fena olmazdı. Ayriyeten konular, moderatörlerin incelemesinden sonra yayınlanmıyor mu? Ben mi yanlış biliyorum?

Bilmiyorum.
Evet, geçiyor ancak bazen gözden kaçırabiliyorlar.
Bana 4 ila 5 kere dönüş yaptılar.
Eğer gerekliyse geri dönüş yapıyorlar.
Onun haricinde ben hata gördüğümde yeni sekmede o sayfayı açık tutuyorum. Düzeltmişler mi diye kontrol ediyorum :D
Konuyla alakasız ama forumun yazım kuralları öldü mü yoksa bir bana mı işliyor anlamış değilim. Yazım yanlışı olan yorumu sırf beğendiğim için uzaklaştırılmıştım.
Mesela bunu ve altındaki mesajları başka konuya taşınabilir mi diye raporladım.
Ayrıca bir konuda herhangi bir iletiyi raporladığında moderatörler bütün konuyu denetimden geçiriyorlar :)

Bilmiyorum.
Evet, geçiyor ancak bazen gözden kaçırabiliyorlar.
Bana 4 ila 5 kere dönüş yaptılar.
Eğer gerekliyse geri dönüş yapıyorlar.
Onun haricinde ben hata gördüğümde yeni sekmede o sayfayı açık tutuyorum. Düzeltmişler mi diye kontrol ediyorum :D

Mesela bunu ve altındaki mesajları başka konuya taşınabilir mi diye raporladım.
Ayrıca bir konuda herhangi bir iletiyi raporladığında moderatörler bütün konuyu denetimden geçiriyorlar :)
Anlayışınız için teşekkür ederim.

Yazım yanlışını beğendiniz diye değil, alıntıladığınız için ceza almışsınız.
Kurallar gereği yazım yanlışı olan mesajı alıntılamak yasak. Alıntılamak istiyorsanız mesajı düzenleyip alıntılamalısınız veya üç nokta koyabilirsiniz yazım yanlışı olan mesaj yerine.
Onun dışında denildiği gibi sadece gerek görülürse geri bildirim gönderilir.
Hiçbir rapor açık bırakılmaz merak etmeyin.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı