Yazın al sat yaparak para biriktirmek mantıklı mı?

aionthearete

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Selamlar, 16 yaşımdayım. Amacım bu yaz çalışmaktı fakat çalışacak hiçbir yer bulamadım. Mahalle arası kahveler bile yasak diyerek geri çevirdi. Bir şekilde harçlık çıkarmam gerekiyor. Aklıma Al-Sat yapmak geldi. 500-1000TL arası bir bütçem var. Bu parayla Al-Sat yaparsam bit pazarlarından bilgisayar parçası alıp toplayıp satmayı düşünüyorum. Fakat aldığım şeyler elimde kalırsa diye tedirgin de oluyorum. Yaz tatili boyunca Al- Sat yapmak mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, 16 yaşımdayım. Amacım bu yaz çalışmaktı fakat çalışacak hiçbir yer bulamadım. Mahalle arası kahveler bile yasak diyerek geri çevirdi. Bir şekilde harçlık çıkarmam gerekiyor. Aklıma al-sat yapmak geldi. 500-1000TL arası bir bütçem var. Bu parayla al-sat yaparsam bit pazarlarından bilgisayar parçası alıp toplayıp satmayı düşünüyorum. Fakat aldığım şeyler elimde kalırsa diye tedirgin de oluyorum. Yaz tatili boyunca al- sat yapmak mantıklı mı?

Alacağın şeyin kalitesine göre değişir.

Kanka 500-1000 tlyle al sat yapabileceğini düşünmüyorum 16 yaşında isen düğün salonlarında çalışabilirsin işimolsun veya farklı yerlerde ilanlarını bulabilirsin organizasyoncuların günük 600-1000 lira kazanırsın çalışmak istersen tabii.

Kanka 500-1000 tlyle al sat yapabileceğini düşünmüyorum 16 yaşında isen düğün salonlarında çalışabilirsin işimolsun veya farklı yerlerde ilanlarını bulabilirsin organizasyoncuların günük 600-1000 lira kazanırsın çalışmak istersen tabii.
İş konusunda her yere baktım ama 20KM yakınımdaki hiç bir yer almak istemiyor. 18 yaş altı çalıştırmam yasak cezası var falan diyor herkes. Çalışamadığım için başka bir şey gelmedi aklıma.

İş konusunda her yere baktım ama 20km yakınımdaki hiçbir yer almak istemiyor. 18 yaş altı çalıştırmam yasak cezası var falan diyor herkes. Çalışamadığım için başka bir şey gelmedi aklıma.

Yani ben uzun yıllar 18 yaş altı iken düğün salonlarında çalıştım işi bilirsen kolay ama işe almamaları talihsiz olmuş konu eski ama yeni gelen arkadaşlar bakar ve en karlısı iPhone alış satışı yapmak tamiri kolay satışı hızlı yedek parça bulması kolay ufak arızalı olanları ucuza satıyorlar alırsın yedek parçayı da ucuza getirip kendin tamir edersin YT de 200'den fazla video var bu şekilde IPhone'ler iyi kar bırakıyor konsol al satı da yapabilrisin daha fazla kar bırakır ama hızlı çıkmaz elinden haberin olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı