Yazın RTX 3060 ve i7 10700F sistem 7500 TL'ye bulunur mu?

Bütçe
7500
i7 10700 2200-2500TL civarında satılıyor suan. Mining sacmalıgı biterse RTX 3060 3500-4000TL olur en düsük yani imkanı yok.
Üretim Yetersizliği & İŞÇİLİK

ARZ/TALEP ORANI

HAMMADE bakırın yarım kilosu geçen sene ocak ayın da 2.1 pound iken şu an 3.7 dolar.

Nakliye: Geçen sene ocak ayında 20 inch bir konteynır 2000-2500 dolar iken 20 inch bir konteynır 10000 (On Bin) dolar seviyesine çıkmış durumda. 20’lik konteynır= 600 tane bilgisayar kasanın sığabileceği bir boyut Ayrıca taşımayı yapacak nakliye gemisini bulmakta bu süreçte zorlaştı.

Covid-19 Salgını

Ekran Kartı Madenciliği(Mining)

Üretim yetersizliği & işçilik.

ARZ/TALEP oranı.

Hammade bakırın yarım kilosu geçen sene ocak ayın da 2.1 pound iken şu an 3.7 dolar.

Nakliye: Geçen sene ocak ayında 20 inch bir konteynır 2000-2500 dolar iken 20 inch bir konteynır 10000 (on bin) dolar seviyesine çıkmış durumda. 20'lik konteynır= 600 tane bilgisayar kasanın sığabileceği bir boyut ayrıca taşımayı yapacak nakliye ge misini bulmakta bu süreçte zorlaştı.

COVID-19 salgını.

Ekran kartı madenciliği(mining)

Dostum bence arkadaş işlemci + ekran kartı demek istedi bence öyle bulunur.

ARZ/TALEP oranı.

Hammade bakırın yarım kilosu geçen sene ocak ayın da 2.1 pound iken şu an 3.7 dolar.

Nakliye: Geçen sene ocak ayında 20 inch bir konteynır 2000-2500 dolar iken 20 inch bir konteynır 10000 (on bin) dolar seviyesine çıkmış durumda. 20'lik konteynır= 600 tane bilgisayar kasanın sığabileceği bir boyut ayrıca taşımayı yapacak nakliye ge misini bulmakta bu süreçte zorlaştı.

COVID-19 salgını.

Dostum bence arkadaş ekran kartı + işlemci demek istedi ben öyle bulunacağını düşünüyorum.
Bu arada ben de aynı ekran kartı ve işlemciyi düşünüyorum.

Dostum sen ekran kartı + işlemciden mi yoksa sistemden mi bahsediyorsun?

Evet.

ARZ/TALEP oranı.

COVID-19 salgını.

Ekran kartı + işlemci için diyorum dostum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı