Homelander-tyler_durden-moonknight-walter_white-saul_goodman+++(animeharic) gibi kurgusal karakterlere özendim sonra sosyal medyanın etkilerini gerçekten kendi hayatımda gördüm ne kadar poqtan acı ve sefil bir hayat yaşadığımın farkına varip bu sefer sosyal medya detoksu yapmaya karar verdim daha doğrusu telefonum çalındı ve zaten sosyal medyayı bırakmaya meyilli olan ben sosyal medyayı bıraktım 2 aydır kullanmıyorum sosyal medya tüm hesapları sildim şu an tek internette kullandığım siteden birisi YouTube biriside burası onun dışında küçük bir telefon aldım eski model Samsung'lardan sadece spotifya girecek özellikte nofape başladım. Yaz içinde olabildiğince programlama öğrenmeye çalıştım 90'dan 80'lere kadar düşüp 3-4 kilo tekrar aldım günlük rutin yaptım siyasetten ve her türlü mental sağlığı yok eden şeyden uzaklaştım sonuç şu kendi akıl sağlığım pahasına bütün arkadaşlarımı kaybettim başta üzdü ama 1 hafta sonra umurumda olmadı 3 bana göre büyük kitap çok film/dizi son olarak da kilo vermek ve kas yapmak uğruna neredeyse anabolik şeyleri alacaktım vücuda son anda karar değiştirdim.