Yazlık parfüm önerisi

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda elimde 3 parfüm var. Şubat ayında almıştım bu üçünü. İnternette yazlık mı kışlık mı diye arattığımda farklı sonuçlar çıkıyor. Elimdeki parfümler,
Giorgio armani acqua di gio.
Diyor Sauvage eau de parfum.
Armani code.
Bunlardan hangisi yazlık, hangisi kışlık? Yaz ayları için düzgün parfüm arıyorum diyor Sauvage falan çok boğuyor yaz aylarında. Ayrıca yazlık güzel bir parfüm arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence tatlı kokular daha çok kışlık, ferah meyveli kokular ise yazlık. Orijinale para bayılmaktansa muadillerle de ilerleyebilirsin. Daha geçen hafta Zara Solar Edition aldım neyin muadili bilmiyorum ama bayıldım. Hakkında yorum yapan kimse de yok, sadece mağazada denk geldim. Dört mevsim kullanacağım gibi duruyor.

Şu anda elimde 3 parfüm var. Şubat ayında almıştım bu üçünü. İnternette yazlık mı kışlık mı diye arattığımda farklı sonuçlar çıkıyor. Elimdeki parfümler,
Giorgio armani acqua di gio.
Diyor Sauvage eau de parfum.
Armani code.
Bunlardan hangisi yazlık, hangisi kışlık? Yaz ayları için düzgün parfüm arıyorum diyor Sauvage falan çok boğuyor yaz aylarında. Ayrıca yazlık güzel bir parfüm arıyorum.
Acqua Di Gio yazlık parfüm. Kenzo Homme edp, Missoni Wave, Yves Saint Laurent Y edp, Jpg Paradise Garden, İnvictus parfum öneririm.

Bence tatlı kokular daha çok kışlık, ferah meyveli kokular ise yazlık. Orijinale para bayılmaktansa muadillerle de ilerleyebilirsin. Daha geçen hafta Zara Solar Edition aldım neyin muadili bilmiyorum ama bayıldım. Hakkında yorum yapan kimse de yok, sadece mağazada denk geldim. Dört mevsim kullanacağım gibi duruyor.
Hocam orijinal alıyorum ben,ne önerirsiniz ? Muadil veya bargellonun numaraları falan hiç denemedim.

Acqua Di Gio yazlık parfüm. Kenzo Homme EDP, Missoni Wave, Yves Saint Laurent Y EDP, JPG Paradise Garden, İnvictus parfum öneririm.

Sağ olun hocam, parfümlere bakmaya gittiğimde bunları göz önünde bulundurarak değerlendireceğim. İnvictus ve JPG Paradise Garden aralarında en ilgimi çekenler şu anlık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı