YBS bölümü için 2. kez mezuna kalmak

Hocam sizi uzun zamandır tanıyorum. Sana dürüst olacağım tüm samimiyetimle yazıyorum bu yazıları.

Uzun zamandır senle senin TYT netini arttırmaya çalıştık ama maalesef çok az başarı sağladık. Bu bu sene hem TYT hem AYT ile yapmak seni çok zorlayacak bir işte de çalışıyorsun ve başarabileceğine emin değilim. Amacım kesinlikle moralini bozmak değil. Bence senin yapman gereken illa bir bölüm okumak istiyorsan 1 sene boyunca TYT kasıp 2 senelik bilgisayar programcılığı hedeflemek. Tamamen dışarıdan seni tanıyan biri gözüyle senin iyiliğin için düşüncelerimiz belirtmek istedim.

Hocam siz haklısınız 2 yıllık elektrik yazacağım. 1 yıl boyunca sadece TYT kasacağım. Hayal kurmaya gerek yok.

Merhaba @499604. 2 yıllık Elektrik veya 2 yıllık Elektronik Teknolojisi tercih edip 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı veya 2 yıllık Bilgisayar Teknolojisi gibi bölümler ile Çift Ana Dal yapabilirsiniz. Tam tersi de yapılabilir ama 2 yıllık Elektrik ile 2 yıllık Elektronik Teknolojisi bölümlerinin taban sıralaması biraz daha düşük oluyor. Yönetim Bilişim Sistemleri bölümüne Dikey Geçiş imkânı olan bölümler arasında 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı, ve 2 yıllık Bilgisayar Teknolojisi gibi bölümler var ama 2 yıllık Elektrik, ve 2 yıllık Elektronik Teknolojisi gibi bölümler de daha çeşitli Mühendislik bölümlerine Dikey Geçiş imkânı sağlıyor diye biliyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı