YBS bölümü için 2. kez mezuna kalmak

Hocam siz haklısınız 2 yıllık elektrik yazacağım. 1 yıl boyunca sadece TYT kasacağım. Hayal kurmaya gerek yok.

Merhaba @499604. 2 yıllık Elektrik veya 2 yıllık Elektronik Teknolojisi tercih edip 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı veya 2 yıllık Bilgisayar Teknolojisi gibi bölümler ile Çift Ana Dal yapabilirsiniz. Tam tersi de yapılabilir ama 2 yıllık Elektrik ile 2 yıllık Elektronik Teknolojisi bölümlerinin taban sıralaması biraz daha düşük oluyor. Yönetim Bilişim Sistemleri bölümüne Dikey Geçiş imkânı olan bölümler arasında 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı, ve 2 yıllık Bilgisayar Teknolojisi gibi bölümler var ama 2 yıllık Elektrik, ve 2 yıllık Elektronik Teknolojisi gibi bölümler de daha çeşitli Mühendislik bölümlerine Dikey Geçiş imkânı sağlıyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar eşit ağırlık alanında olduğum için tek çarem YBS. İleride siber güvenlik uzmanı olmak istiyorum. Şu an bir siber güvenlik firmasında staj yapıyorum. Bir tavsiyeniz var mı?
Ybs için mezuna kalınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…