YBS hangi üniversitede okunur?

499604

Hectopat
2.kez mezuna kalıyorum YBS için 2025'te sınava tekrar gireceğim sizce hangi üniversitede okunur YBS?

Son düzenleyen: Moderatör:
2.kez mezuna kalıyorum YBS için 2025'te sınava tekrar gireceğim sizce hangi üniversitede okunur YBS?

Hangi üniversitede okunur biraz genel bir soru. Açıköğretim olmadığı sürece kendini geliştirdikten sonra her yerde okunur. Ancak senin üniversiteden beklentine göre de değişir. Elbette Boğaziçi-Marmara gibi üniversitelerde okumak network ve akademik açıdan farklılık sağlayacaktır. Veya özellikle yazılım alanında ilerlemek istiyorsan yazılım ağırlıklı üniversiteler konusuna bakabilirsin. Belli bir alt limit yok yani.

Hangi üniversitede okunur biraz genel bir soru. Açık öğretim olmadığı sürece kendini geliştirdikten sonra her yerde okunur. Ancak senin üniversiteden beklentine göre de değişir. Elbette Boğaziçi-Marmara gibi üniversitelerde okumak network ve akademik açıdan farklılık sağlayacaktır. Veya özellikle yazılım alanında ilerlemek istiyorsan yazılım ağırlıklı üniversiteler konusuna bakabilirsin. Belli bir alt limit yok yani.

Peki hocam özelde YBS okunur mu? Fenerbahçe üniversitesinde mesela?

Peki hocam özelde YBS okunur mu? Fenerbahçe üniversitesinde mesela?

Elbette vakıf üniversitelerinde de YBS okunur, hatta büyük çoğunluğu yazılım ağırlığını daha fazla olacak şekilde ders programı hazırlıyor. Fenerbahçe Üniversitesi özelinde pek bir bilgim yok, ancak fena durmuyor. Ekonomik imkanlarınızı ve üniversitenin burs kapsamını araştırabilirsiniz. Eğer uygun olduğunu düşünürsen tercih edebilirsin.

Merhaba @499604. Fenerbahçe Üniversitesi (İngilizce) Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünün İngilizce olması fena görünmüyor ama ÖSYM Bursunun kaç yıl geçerli olduğunu araştırabilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı