Geçmiş sınavları ve YDS'leri çözmenizi öneririm. YDS'ler biraz farklı oluyor ama yine de çözmenizi tavsiye ederim.
2024 dışında YDT'lerin hepsini ezberledim neredeyse. Modadil'i öneren çok fazla kişi var bir denemesini çözmüştüm. Akındil çözmeye başladım o bitince ama bazıları kolay vs diyor tam emin olamıyorum.
genelde onları 11 ve 12.sınıfta bolca çözmüştük. geçen sene soruları yetiştiremediğim için mezuna kaldım. bazen edatlarda sıkıntım çıkıyor. Readinge göre yanlışım değişiyor ama şu aralar 4-5 arası onları da kapatmaya çalışıyorum.O zaman dediğim gibi YDS'lere göz atmanızı tavsiye ederim. Ve 2024 dışında diğer YDT'leri ezberlemiş olmanıza göre biraz düşük geldi netleriniz gözüme. Nerelerde hata yaptığınızı kontrol edin hocam az zaman kaldı yanlışlarınıza da yönelin.
spesifik olarak bir kitap öneriniz var mı hocam?Zor deneme olarak ydspublishing önereyim o zaman hocam.
Spesifik olarak bir kitap öneriniz var mı hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.