YDT 2022-2023 sorularının birazını çözdüm ve neredeyse hepsi doğruydu fakat kelime bilgisi olarak biraz zayıf olduğumu fark ettim. Yani sanırım bana grammerden çok daha fazla soru çözüp kelime hazinemi arttırmam gerekiyor. Fakat herkes farklı farklı kaynaklar öneriyor ama hangisini almam gerektiğini bilmiyorum. Çok pahalı kaynaklarda alamam. Hangi kaynakları önerirsiniz? Bir de irem yayıncılık test Master kitabı ve benim hocamın YDT kitapları nasıldır, alınır mı?
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Test Master İrem Yayıncılık YKS İngilizce Soru Bankası-Çözümlü Yorumları - Trendyol
Genel Markalar İrem Yayıncılık Test Master Yks Ingilizce Tamamı Çözümlü Soru Bankası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Benim Hocam Yayınları 2025 YDT İngilizce Grammar Soru Bankası Benim Hocam Yayınları - Fiyatı, Yorumları
Benim Hocam Yayınları 2025 YDT İngilizce Grammar Soru Bankası Benim Hocam Yayınları yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Benim Hocam Yayınları 2024 Ydt Taktiklerle Ingilizce Skılls Soru Bankası - Fiyatı, Yorumları
Benim Hocam Yayınları 2024 Ydt Taktiklerle Ingilizce Skılls Soru Bankası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleyen: Moderatör: