YDT için kaynak önerisi

Road to success reading.

Kusura bakmayın tüm günümü plan ve kaynak arayışı yaparak geçirdiğimden kafa kalmamış, yazdıktan sonra aklıma geldi road to succes readingi olduğu. Şu an road to succes grammar ve road to succes reading sipariş ettim. İyi bir başlangıç olacağını düşünüyorum. Teşekkür ederim yardımınız için.

Kusura bakmayın tüm günümü plan ve kaynak arayışı yaparak geçirdiğimden kafa kalmamış, yazdıktan sonra aklıma geldi road to succes readingi olduğu. Şu an road to succes grammar ve road to succes reading sipariş ettim. İyi bir başlangıç olacağını düşünüyorum. Teşekkür ederim yardımınız için.
Rica ederim iyi çalışmalar

Rica ederim iyi çalışmalar
Hocam grammar, skills, vocabulary, reading için hangi kaynakları önerirsiniz? Orta-zor seviye olursa iyi olur. Geçen sene modadil setini kullandık. Reading els kullanıyorum şu an o yüzden onlardan hariç söylerseniz sevinirim.

Hocam grammar, skills, vocabulary, reading için hangi kaynakları önerirsiniz? Orta-zor seviye olursa iyi olur. Geçen sene modadil setini kullandık. Reading els kullanıyorum şu an o yüzden onlardan hariç söylerseniz sevinirim.
Modadil'in konu+soru olan setini almıştık. Diğer kitaplarla fark var mı bilmiyorum.

Hocam grammar, skills, vocabulary, reading için hangi kaynakları önerirsiniz? Orta-zor seviye olursa iyi olur. Geçen sene Modadil setini kullandık. Reading els kullanıyorum şu an o yüzden onlardan hariç söylerseniz sevinirim.

Modadil'in konu+soru olan setini almıştık. Diğer kitaplarla fark var mı bilmiyorum.

Akındil'dende alabilirsin fotoğraflarda var zaten ben els YDT dergisi kullanıyorum ama fiyatı uçuk onun. Vocabulary için Modadil 120 günde kelime, vocabulary Fighter ve els test your vocabulary öneririm. Skills için Modadil YDS tamamı çözümlü soru bankası 3 ve4. kitapları makalelerle YKS dil, akın dil voga alabilirsin. Fotoğraflarda olanlarda iyidir onlara da bak. Grammar için akın dil last touch var onu kullanıyorum ben, eğer bütçen varsa elsnin Inside and out kitabı var sıkı bir kitap anlayarak yaparsan seni çok iyi yere götürür. Kendini sitesinde 1500 TL dolapta falan yarı fiyatında bulabilirsin. Pahalı bulduğun kitapları dolap gardırops gibi uygulamalarda yarıdan daha ucuz fiyata alabilirsin ben öyle yapmıştım.

Fotoğraf koyacağım orada seviye seviye grammer kitapları var oradan bakıp alabilirsin hepsini öneririm, ama sadece grammer yetmez kelime, skills paragrafda gerekli onların da fotoğrafını koyarım.

Buradan seviyene göre bakabilirsin kelime için Modadil'in 120 günde kelime kitabını öneririm

Hocam kolaydaki kitapları bitirdikten sonra direkt zora geçmek mantıklı mıdır? Bir de hiç gramer bilmeyen ama orta seviye kelime bilgisi olan birisi için; ydspublishing road to success grammar test book, dilko grammar start up ve Modadil 120 günde kitapları iyi midir?

Son düzenleme:
Hocam kolaydaki kitapları bitirdikten sonra direkt zora geçmek mantıklı mıdır? Bir de hiç gramer bilmeyen ama orta seviye kelime bilgisi olan birisi için; ydspublishing road to success grammar test book, dilko grammar start up ve Modadil 120 günde kitapları iyi midir?

Geçebilirsin takıldığın yerler olabilir geri dönüp bakarsın, daha çok sana bağlı bu ne kadar anlayıp anlamadığına.

Geçebilirsin takıldığın yerler olabilir geri dönüp bakarsın, daha çok sana bağlı bu ne kadar anlayıp anlamadığına.
teşekkür ederim. son olarak
Skills - Dilko basic skills
Vocab - Modadil 120 günde
Grammar - Road to Success grammar test ve Dilko Grammar Start up
Reading - Road to Success reading
şeklinde planlama yaptım başlangıç için, senin verebileceğin başka bir tavsiye var mıdır?

Teşekkür ederim. Son olarak.
Skills - dilko Basic skills.
Vocab - Modadil 120 günde.
Grammar - road to success grammar test ve dilko grammar start up.
Reading - road to success reading.
Şeklinde planlama yaptım başlangıç için, senin verebileceğin başka bir tavsiye var mıdır?

Başlangıç için bunlar güzel zor kaynağa geçersen Modadil'in YDS kitaplarını ve els öneririm.

Çok teşekkür ederim. 15 ay kala başlamış oluyorum. En azından 20 bin yaparsam tamamdır.

1 ayda grammer sağlamlaştırıp 2 3 ay düzenli skills vs çözersen rahat 70net üstü yaparsın.
TYT'de 3 ayda halledilir.
Rica ederim.

1 ayda grammer sağlamlaştırıp 2 3 ay düzenli skills vs çözersen rahat 70net üstü yaparsın.
TYT'de 3 ayda halledilir.
Rica ederim.

Dediğim iddialı olmuş herkeste aynı olmayabilir ama dediğim gibi 3 4 ay sıkı çalışmayla 60 70 netler zor değil kişiye göre değişir tabii ki.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı