YDT için kaynak önerisi

1 ayda grammer sağlamlaştırıp 2 3 ay düzenli skills vs çözersen rahat 70net üstü yaparsın.
TYT'de 3 ayda halledilir.
Rica ederim.

Dediğim iddialı olmuş herkeste aynı olmayabilir ama dediğim gibi 3 4 ay sıkı çalışmayla 60 70 netler zor değil kişiye göre değişir tabii ki.
Doğru söylemişsin zaten. Uzay bilimi değil sonuçta. Dil öğrenmeyi seviyorum. TYT için ise temelim var sayılır. Belki TYT'yi 1 ay fazla çalışırım en fazla o olur. Teşekkür ederim cevabın için.

Doğru söylemişsin zaten. Uzay bilimi değil sonuçta. Dil öğrenmeyi seviyorum. TYT için ise temelim var sayılır. Belki TYT'yi 1 ay fazla çalışırım en fazla o olur. Teşekkür ederim cevabın için.
kolay gelsin daha koca zaman var elbet yaparsın sadece çalışmayı bırakma yeter iyi günler dilerim

Konu yeniden gündeme gelmişken kaynak tavsiyesine ihtiyaç duyabilecek diğer kişiler için,

Reading: RH Pozitif Yayınları Rh More Than Reading 1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kelime (2): ÃSYM Kelimeleri + Vocabulary Builder | ÃalıÅma Seti - Remzi Hoca
Deneme: RH Pozitif Yayınları YDT (YKSDİL) Denemeleri - 10 YDT Deneme Sınavı - Hediye Eğitim - Optik Form - Açıklamalı Çözümler - Fiyatı, Yorumları
Preposition+Phrasal verb: Preposition + Phrasal Verb | ÃalıÅma Seti - Remzi Hoca

Bu dört konuda dört kaynağı kesinlikle öneririm. Her birinden verdiğim son kuruşa kadar memnun kaldım. Set ya da tekli halleri de var sitede attıklarımın o şekilde de bakabilirsiniz durumunuza göre.

Son düzenleme:
Konu yeniden gündeme gelmişken kaynak tavsiyesine ihtiyaç duyabilecek diğer kişiler için,

Reading: RH Pozitif Yayınları Rh More Than Reading 1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kelime (2): ÃSYM Kelimeleri + Vocabulary Builder | ÃalıÅma Seti - Remzi Hoca
Deneme: RH Pozitif Yayınları YDT (YKSDİL) Denemeleri - 10 YDT Deneme Sınavı - Hediye Eğitim - Optik Form - Açıklamalı Çözümler - Fiyatı, Yorumları
Preposition+Phrasal verb: Preposition + Phrasal Verb | ÃalıÅma Seti - Remzi Hoca

Bu dört konuda dört kaynağı kesinlikle öneririm. Her birinden verdiğim son kuruşa kadar memnun kaldım. Set ya da tekli halleri de var sitede attıklarımın o şekilde de bakabilirsiniz durumunuza göre.

Hocam dershane olarak DİLKO'ya gidiyorum oranın verdiği skills kaynaklarını bitirdim ama çok basit geldi.
Reading olarak DİLKO'nun verdiği kitapları bitirdim ve YDS'nin Road To Succes kitabınıda bitirdim doğru çıkıyor genel olarak. Bana hangi kitapları almamı önerirsiniz attığınız kaynakları ilk kez gördüm pek içim ısınmadı açıkçası.
Deneme netlerim 40-45 olarak çıkıyor ne yapmamı önerirsiniz? Hedefim 60 net.

Hocam dershane olarak Dilko'ya gidiyorum oranın verdiği skills kaynaklarını bitirdim ama çok basit geldi.
Reading olarak Dilko'nun verdiği kitapları bitirdim ve YDS'nin road to succes kitabınıda bitirdim doğru çıkıyor genel olarak. Bana hangi kitapları almamı önerirsiniz attığınız kaynakları ilk kez gördüm pek içim ısınmadı açıkçası.
Deneme netlerim 40-45 olarak çıkıyor ne yapmamı önerirsiniz? Hedefim 60 net.

Modadil'in YDS kitapları, makalelerle YKS, els zordur onlara geçebilirsin netler içinse çalışmayı bırakma her gün soru çöz anlamadıklarını neden yapamadığını vs bul netler birden artar YDT'de grammer konularını sağlamlaştır ve skills paragraf kelime çalış her gün İngilizceye maruz kal 2 3 ayda 70i geçersiniz yüksek ihtimalle.

Modadil'in YDS kitapları, makalelerle YKS, els zordur onlara geçebilirsin netler içinse çalışmayı bırakma her gün soru çöz anlamadıklarını neden yapamadığını vs bul netler birden artar YDT'de grammer konularını sağlamlaştır ve skills paragraf kelime çalış her gün İngilizceye maruz kal 2 3 ayda 70i geçersiniz yüksek ihtimalle.
akın dilide öneririm

Akın dilide öneririm

Hocam netlerim artmıyor hocalarda diyor bir anda artar diye ama arttıramıyorum bir türlü çok canımı sıkıyor bir de sınava 50 gün kaldı hocam 2 ay bile değil.
Hocam makalelerle YKS alıyorum reading olarak, skills için ne önerirsiniz?

Hocam netlerim artmıyor hocalarda diyor bir anda artar diye ama arttıramıyorum bir türlü çok canımı sıkıyor bir de sınava 50 gün kaldı hocam 2 ay bile değil.
Hocam makalelerle YKS alıyorum reading olarak, skills için ne
geçen sene marta kadar 40lardaydım birden 60 lara 70 lere çıktım hergün çalış aksatma netlerin çıkar zaman az biliyorum grammer konularını sağlamlaştır bi yandan da hep skills vs çöz en iyi yapabileceğin bunlar

Hocam makalelerle YKS alıyorum reading olarak, skills için ne önerirsiniz?
modadil yds sınav stratejileri 3 özgün soru bankasıda güzeldir ya da akındil voga testler,modadil yds tamamı çözümlü soru baknası 3 ve 4 de iyidir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı