Yedek subaylık/astsubaylık?

emirbr78

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben Ağustos Celbi’nde askere gideceğim. 2 hafta sonra açıklanacak. Ben İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü mezunuyum. Diploma notum 3.32. Pedagojik Formasyonum da var, İngilizce Öğretmeniyim yani. Yedek subay/Astsubaylığa da başvurdum. Boy 1.87 kilo 78 bu arada. Çıkma olasılığı nasıldır sizce? Şansım var mıdır? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben Ağustos Celbi’nde askere gideceğim. 2 hafta sonra açıklanacak. Ben İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü mezunuyum. Diploma notum 3.32. Pedagojik Formasyonum da var, İngilizce Öğretmeniyim yani. Yedek subay/Astsubaylığa da başvurdum. Boy 1.87 kilo 78 bu arada. Çıkma olasılığı nasıldır sizce? Şansım var mıdır? Teşekkür ederim.
Yedek subay ve astsubaylığın daha çok sağlık ve mühendislik bölümlerine çıktığını biliyorum, sana da çıkma şansı var ama düşük ihtimal.

Ben iibfliydim ikmalci olarak gittim 3.75 ortalama vardı belli olmaz sana da çikabilir. Bölüm ihtiyacı da önemli bir etken tabi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı