yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.475 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 24 Temmuz 2025 #1 Bilgisayarima format atmadan once BeamNG oyununu yedekledim. Ve simdi tekrardan yedekten yuklemeyi denedigim zaman Steam yedegi gormuyor.
Bilgisayarima format atmadan once BeamNG oyununu yedekledim. Ve simdi tekrardan yedekten yuklemeyi denedigim zaman Steam yedegi gormuyor.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.244 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #2 Format atarken o diski silmiş olmayasınız? Silmediyseniz "Göz at" butonuna tıklayın oradan seçin oyunu nereye yedeklediyseniz.
Format atarken o diski silmiş olmayasınız? Silmediyseniz "Göz at" butonuna tıklayın oradan seçin oyunu nereye yedeklediyseniz.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.475 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 24 Temmuz 2025 #3 Sythexz dedi: Format atarken o diski silmiş olmayasınız? Silmediyseniz "Göz at" butonuna tıklayın oradan seçin oyunu nereye yedeklediyseniz. Genişletmek için tıkla... Disk aynen duruyor diski de yedekledim ama Steam'de bu konumu sectigim zaman hiçbir şey olmuyor ne bir hata ne bir uyari.
Sythexz dedi: Format atarken o diski silmiş olmayasınız? Silmediyseniz "Göz at" butonuna tıklayın oradan seçin oyunu nereye yedeklediyseniz. Genişletmek için tıkla... Disk aynen duruyor diski de yedekledim ama Steam'de bu konumu sectigim zaman hiçbir şey olmuyor ne bir hata ne bir uyari.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.244 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #4 yigit.ked dedi: Eki Görüntüle 2541387 Disk aynen duruyor diski de yedekledim ama Steam'de bu konumu sectigim zaman hiçbir şey olmuyor ne bir hata ne bir uyari. Genişletmek için tıkla... Dizini seçeceksiniz, açmayacaksınız.
yigit.ked dedi: Eki Görüntüle 2541387 Disk aynen duruyor diski de yedekledim ama Steam'de bu konumu sectigim zaman hiçbir şey olmuyor ne bir hata ne bir uyari. Genişletmek için tıkla... Dizini seçeceksiniz, açmayacaksınız.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.475 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 24 Temmuz 2025 #5 Sythexz dedi: Dizini seçeceksiniz, açmayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Dizini seciyorum zaten fakat Steam dizini gormuyor.
Sythexz dedi: Dizini seçeceksiniz, açmayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Dizini seciyorum zaten fakat Steam dizini gormuyor.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.244 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #6 yigit.ked dedi: Dizini seciyorum zaten fakat Steam dizini gormuyor. Genişletmek için tıkla... Bozuk falan değilse bilemedim. Bende görüyor çünkü.
yigit.ked dedi: Dizini seciyorum zaten fakat Steam dizini gormuyor. Genişletmek için tıkla... Bozuk falan değilse bilemedim. Bende görüyor çünkü.