R Rasimugurlu Decapat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar selam. Sizce hangi okul daha iyidir? Buraya BAU da eklenebilir. Hangisinden mezun olan iş alanında daha öndedir sizce?
Arkadaşlar selam. Sizce hangi okul daha iyidir? Buraya BAU da eklenebilir. Hangisinden mezun olan iş alanında daha öndedir sizce?
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.872 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #2 İşletmeden mezun olmayan iş alanında daha öndedir bence.
7 785052 Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 1.022 23 Haziran 2024 #3 Rasimugurlu dedi: Arkadaşlar selam. Sizce hangi okul daha iyidir? Buraya BAU da eklenebilir. Hangisinden mezun olan iş alanında daha öndedir sizce? Genişletmek için tıkla... İkisi de benzer seviyede, pek fark olacağını sanmıyorum.
Rasimugurlu dedi: Arkadaşlar selam. Sizce hangi okul daha iyidir? Buraya BAU da eklenebilir. Hangisinden mezun olan iş alanında daha öndedir sizce? Genişletmek için tıkla... İkisi de benzer seviyede, pek fark olacağını sanmıyorum.
B Booh of Wooh Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.657 Çözümler 3 13 Temmuz 2024 #4 Merhaba @Rasimugurlu. Yeditepe Üniversitesi (İngilizce) İşletme bölümünün İstanbul Bilgi Üniversitesi (İngilizce) İşletme bölümüne göre bir miktar önde olduğunu düşünüyorum. Bu arada siz %50 burslu mu düşünüyordunuz?
Merhaba @Rasimugurlu. Yeditepe Üniversitesi (İngilizce) İşletme bölümünün İstanbul Bilgi Üniversitesi (İngilizce) İşletme bölümüne göre bir miktar önde olduğunu düşünüyorum. Bu arada siz %50 burslu mu düşünüyordunuz?