Yeğenim nasıl daha çekici görünebilir?

Herkese selam! Bu soruyu yeğenim adına soruyorum. Bugün yeğenim bize gelmişti. Yeğenim lise 2'ye yani 10. sınıfa gidiyor. Okulda ezilmemek istiyor. Ve tabii kızlara da biraz havalı görünmek istiyor. Fresh ol, rahat ol diyorum olamıyorum diyor. Sizce ne yapması lazım? Ciddi olması vs. mi gerekiyor? Fikirlerinizi bekliyorum. İyi Sosyaller!
Eninde sonunda ezilecek rahat giyinsin absürt olmasın mantıklı ve zeki gibi gözüksün benim önerim bu.

Abi alta Jordan, şort, üstüne de kasları görüncek dar bi tshirt giydir. Saçları da yapabiliyorsan topuz falan yap. Kızlar yolda üstüne atlayabilir (!) :D
Kasların görünmesi için sporcu atleti daha iyi olur. Eğer quadriceps gelişmişse daha iyi gözükmesi için şortu biraz kısa giyebilir.

Önerileri kendime istiyorum demek yerine neden yeğenim adına soruyorum diyorsun? 😀

"Yeğenine" söyle, böyle saçma şeyleri takmak yerine derslerine, sınavlarına odaklansın.

Önerileri kendime istiyorum demek yerine neden yeğenim adına soruyorum diyorsun? 😀

"Yeğenine" söyle, böyle saçma şeyleri takmak yerine derslerine, sınavlarına odaklansın.

Ne kendimi dostum üniversite 2'yim ben

Biraz aptalca bir örnek olacak ama ilk foto 10. sınıf zamanlarımdan, ikinci foto da geçen sene. Ben okulda ufak tefek tonton bir çocuktum. Bir tek düzenli banyo yapar, kıyafetlerimi de temiz tutardım. Görünüşüm adına ekstra hiçbir şey yapmadım. Lisede ne saçımla başımla uğraştım ne de bir tel olsun sakalım çıktı. Görünüşüme zerre önem vermememe rağmen konuşmadığım kız, beni sevmeyen arkadaşım yoktu. Açtığın konu buna yönelik olduğu için bunların bir önemi olmadığını vurgulamak adına fotoğraflarla birlikte düşüncelerimi paylaşmak istedim. (Ayrıca gördüğüm kadarıyla şunu yap bunu yap diyen arkadaşların çoğu zaten liseli. Sen bu abini dinle, lise boyunca yüzün güler :D )

Dosya Ekleri

• çatay eski.png
    çatay eski.png
    392,7 KB · Görüntüleme: 100
  • 160630107_226748065877132_2148689258771406065_n.jpg
    160630107_226748065877132_2148689258771406065_n.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 89
Gene mi çaktırmıyoruz? :) Öyle olsun.

Yeğenin bunları kafaya takmayı bırakırsa bence daha iyi olur.
Biraz aptalca bir örnek olacak ama ilk foto 10. sınıf zamanlarımdan, ikinci foto da geçen sene. Ben okulda ufak tefek tonton bir çocuktum. Bir tek düzenli banyo yapar, kıyafetlerimi de temiz tutardım. Görünüşüm adına ekstra hiçbir şey yapmadım. Lisede ne saçımla başımla uğraştım ne de bir tel olsun sakalım çıktı. Görünüşüme zerre önem vermememe rağmen konuşmadığım kız, beni sevmeyen arkadaşım yoktu. Açtığın konu buna yönelik olduğu için bunların bir önemi olmadığını vurgulamak adına fotoğraflarla birlikte düşüncelerimi paylaşmak istedim. (Ayrıca gördüğüm kadarıyla şunu yap bunu yap diyen arkadaşların çoğu zaten liseli. Sen bu abini dinle, lise boyunca yüzün güler :D )
Hz. İsa'ya dönmüşsün, maşallah. :) Yakışmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı