Yeğenim nasıl daha çekici görünebilir?

Eninde sonunda ezilecek rahat giyinsin absürt olmasın mantıklı ve zeki gibi gözüksün benim önerim bu.

Abi alta Jordan, şort, üstüne de kasları görüncek dar bi tshirt giydir. Saçları da yapabiliyorsan topuz falan yap. Kızlar yolda üstüne atlayabilir (!)
Kasların görünmesi için sporcu atleti daha iyi olur. Eğer quadriceps gelişmişse daha iyi gözükmesi için şortu biraz kısa giyebilir.

Önerileri kendime istiyorum demek yerine neden yeğenim adına soruyorum diyorsun?

"Yeğenine" söyle, böyle saçma şeyleri takmak yerine derslerine, sınavlarına odaklansın.

Ne kendimi dostum üniversite 2'yim ben

Biraz aptalca bir örnek olacak ama ilk foto 10. sınıf zamanlarımdan, ikinci foto da geçen sene. Ben okulda ufak tefek tonton bir çocuktum. Bir tek düzenli banyo yapar, kıyafetlerimi de temiz tutardım. Görünüşüm adına ekstra hiçbir şey yapmadım. Lisede ne saçımla başımla uğraştım ne de bir tel olsun sakalım çıktı. Görünüşüme zerre önem vermememe rağmen konuşmadığım kız, beni sevmeyen arkadaşım yoktu. Açtığın konu buna yönelik olduğu için bunların bir önemi olmadığını vurgulamak adına fotoğraflarla birlikte düşüncelerimi paylaşmak istedim. (Ayrıca gördüğüm kadarıyla şunu yap bunu yap diyen arkadaşların çoğu zaten liseli. Sen bu abini dinle, lise boyunca yüzün güler )

Dosya Ekleri

• çatay eski.png
    392,7 KB · Görüntüleme: 100
  • 160630107_226748065877132_2148689258771406065_n.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 89
Gene mi çaktırmıyoruz? Öyle olsun.

Yeğenin bunları kafaya takmayı bırakırsa bence daha iyi olur.
Hz. İsa'ya dönmüşsün, maşallah. Yakışmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…