Yeğenim nasıl daha çekici görünebilir?

Geliştirici

Decipat
Makaleler
1
Herkese selam! Bu soruyu yeğenim adına soruyorum. Bugün yeğenim bize gelmişti. Yeğenim lise 2'ye yani 10. sınıfa gidiyor. Okulda ezilmemek istiyor. Ve tabii kızlara da biraz havalı görünmek istiyor. Fresh ol, rahat ol diyorum olamıyorum diyor. Sizce ne yapması lazım? Ciddi olması vs. mi gerekiyor? Fikirlerinizi bekliyorum. İyi Sosyaller!

Takıldığı kişilere dikkat et. Eğer komikli kısımda takılıyorsa ezilmez merak etme. Ayrıca kızlarla takılması için de fazla yakışıklı olmasına gerek yok. Eli yüzü biraz düzgünse ve espri yapıp ortamı güldürebiliyorsa kızlarla eninde sonunda iletişim kuracaktır. (misal: ben)

Garip bir konu olmuş :D Yeğenin ezilmemek istiyorsa bunu giyim kuşamıyla değil, kişiliğiyle yapabilir. Lisede böyle şeyleri çok kafaya takmamak lazım zaten. Ben okula gider, boş vakitlerimde de sabah akşam oyun oynardım. Sınıfımda bi ton olay dönerdi ama ben etliye sütlüye hiç karışmazdım. Lisedeki sınıf arkadaşlarımla hâlâ görüşürüz. Kendimi kasan, ona buna karışan bir tip olmadığım için hepsi de beni hâlâ çok sever. Özet geçmek olursa, en iyisi olduğu gibi davranması ve yaşanan saçma olaylara çok fazla karışmaması. Saçına başına, giyimine kuşamına da ekstra bir şey yapmasına gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı