Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.648 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #21 Yumurta,makarna,tost.
THE WATCHER Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 669 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #22 Bir de size bol etli makarna yapayım m@k@rn@
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 20 Ekim 2022 #23 ronkanta dedi: Her yemeği yaparım. Geçen yaprak sarma, kısır, ıslak kek yaptım. Kendime gün yaptım. Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun
ronkanta dedi: Her yemeği yaparım. Geçen yaprak sarma, kısır, ıslak kek yaptım. Kendime gün yaptım. Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun
Bombacı_Mülayim Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #24 XEfe.Bey dedi: Ben çay ile ancak tatlı şeyleri yemeyi seviyorum hocam, börek gibi şeyler çay ile pek gitmiyor bende Genişletmek için tıkla... Bazı börekler de evet çay gitmiyor ama bu yaptığım ile güzel oluyor. Ben çoğu şeyi çay ile yediğim için ne yediğim fark etmiyor.
XEfe.Bey dedi: Ben çay ile ancak tatlı şeyleri yemeyi seviyorum hocam, börek gibi şeyler çay ile pek gitmiyor bende Genişletmek için tıkla... Bazı börekler de evet çay gitmiyor ama bu yaptığım ile güzel oluyor. Ben çoğu şeyi çay ile yediğim için ne yediğim fark etmiyor.
ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.942 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #25 Biliyorum ama çok üşeniyorum.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 20 Ekim 2022 #26 He ekmek arası domates peynir yapıyorum.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 20 Ekim 2022 #27 akarui dedi: annem ve babam aşçı çok iyi yetiştirdiler her türlü yemeği ve tatlıyı yapabilirim Genişletmek için tıkla... Ne mutlu size Gerçekten insanın kendi yemeğini yapması kadar güzel birşey olamaz, hazır yemek alma derdi yok.
akarui dedi: annem ve babam aşçı çok iyi yetiştirdiler her türlü yemeği ve tatlıyı yapabilirim Genişletmek için tıkla... Ne mutlu size Gerçekten insanın kendi yemeğini yapması kadar güzel birşey olamaz, hazır yemek alma derdi yok.
Bombacı_Mülayim Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #28 ronkanta dedi: Her yemeği yaparım. Geçen yaprak sarma, kısır, ıslak kek yaptım. Kendime gün yaptım. Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun. Kısır ve ıslak kek favorimdir.
ronkanta dedi: Her yemeği yaparım. Geçen yaprak sarma, kısır, ıslak kek yaptım. Kendime gün yaptım. Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun. Kısır ve ıslak kek favorimdir.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.358 Makaleler 4 Çözümler 39 20 Ekim 2022 #29 Sadece çok basit öğrenci yemeği diye tabir edilen yemekleri yapabiliyorum. Şöyle bir 3 aylık boşluk bulduğumda bu işe eğileceğim mutlaka, gerekirse kurs alacağım. Karılardan bize hayır yok.
Sadece çok basit öğrenci yemeği diye tabir edilen yemekleri yapabiliyorum. Şöyle bir 3 aylık boşluk bulduğumda bu işe eğileceğim mutlaka, gerekirse kurs alacağım. Karılardan bize hayır yok.
forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #30 Makarna,tost yapmayı biliyorum.