Yemek yediğimde de kilo alamıyorum

Yemek yesem bile kilo alamıyorumç süt içiyorum, yumurta yiyorum. Her gün yapıyorum ama yine de kilo alamıyorum.
Hocam yulaf ezmesi + muz ve süt le karıştırıp için bütçen varsa içine bal ve chia tohuma ekleyip her gün için sporla beraber kilo alırsınız kalori artırın biraz ama basit karbonhidrat uzak durun

Olum bu kadar zor değil kilo almak. Kaç yaşındasın? Çevremde aynı örnek var çocuk 15 16 yaşında kilo almaya çalıştı. 20 yaşına kadar gelişme olmadı. 20'den sonra boy uzaması vücut gelişmesi durunca çocuk bir anda hayvan gibi oldu şimdi diyet yapıyor. 20 yaş altındaysan zorlamamanı öneririm :)

her sabah kesin yumurta süt belki tost öğlen çorba makarna yada tost akşam karışık

bi uygulama ile mi hesaplicam ?
Attığım linkten günlük kalori ihtiyacını hesaplayabilirsin. Ayrıca diğer linkten hangi besin "ortalama" kaç kalori onu kontrol edebilirsin.

Eğer sağlıklı bireyseniz "yiyorum ama kilo alamıyorum" diye bir şey yok. Demek ki yemiyorsunuz, daha fazla yemelisiniz.

Yedikleriniz de sadece tost, makarna gibi şeylerden ibaret. Fitness salonuna gidip, profesyonel bir PT'den öğün listesi alın ve spor hayatınıza başlayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı