Yemek yememe rağmen sıskayım

Hocam kötüyü çağırıp sizi korkutmak istemem ancak bende de benzer bir durum vardı. Ailemde en çok yemek yiyen kişiyim. Abur cuburu da fazlasıyla tüketirim. Ancak bir türlü kilo alamadım. Babam her seferinde askerden sonra kilo alırsın bende senin yaşında öyleydim diyordu. Bir gariplik olduğu belliydi. Şans eseri hastanede verdiğim kan tahlilinden sonra tiroid hastası olduğumu öğrendim. Bu yüzden kilo alamıyormuşum. Ve hayatımın sonuna kadar ilaç kullanmak zorundaymışım:')

Abur cubur yediğin için normal.

Yediğiniz şeyleri bir mutfak tartısı sayesinde tartın ve kalorilerini internetten fatsecret gibi uygulamalar ile hesaplayın. Günlük kalori ihtiyacınızı ise fityemek, ağırsağlam gibi sitelerden hesaplamanız gerekiyor bunun için mezuranızı hazırlayın. Günlük temel ihtiyacınız olan kaloriyi hesapladıktan sonra o kalorinin üzerine her gün istikrarlı 500 kalori fazlası koyarsanız ortalama ayda 3 kilo alacaksınızdır. Genel üstünkörü konuştum bu işin makrosu mikrosu birbirinden farklı ve çok detay var ancak işinizi görecek şekilde öğrenmeniz çok da sürmez biraz emek verin alacaksınızdır.

1 tencere mantı ye, sabahları 3 tost, aralarda iskender ye, akşam Adana dürüm ye, gece acıkınca lahmacun ye, 4 şise kola iç 100% garantili hem ölme hem kilolu olma tavsiyesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…