berkanrekt Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #31 Arkadaşlar fakirin yüzü gülmedi yine parayı hallettik, ne güzel et döner yiyelim dedik. Et döner bitmiş
Arkadaşlar fakirin yüzü gülmedi yine parayı hallettik, ne güzel et döner yiyelim dedik. Et döner bitmiş
lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #32 berkanrekt dedi: Arkadaşlar fakirin yüzü gülmedi yine parayı hallettik, ne güzel et döner yiyelim dedik. Et döner bitmiş Genişletmek için tıkla... Yarın alın hocam, kuponun süresi 30 Haziran'a kadar.
berkanrekt dedi: Arkadaşlar fakirin yüzü gülmedi yine parayı hallettik, ne güzel et döner yiyelim dedik. Et döner bitmiş Genişletmek için tıkla... Yarın alın hocam, kuponun süresi 30 Haziran'a kadar.
burakcakar Megapat Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 751 Çözümler 2 Yer Adana,Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Mühendisi 12 Haziran 2021 #33 Vallahi Allah razı olsun 13 TL'ye Adana kebap + cola kaliteli bir yerden çağırdım yedim. ( Adanalı olarak kebaptan şaşmayız )
Vallahi Allah razı olsun 13 TL'ye Adana kebap + cola kaliteli bir yerden çağırdım yedim. ( Adanalı olarak kebaptan şaşmayız )
ElonMusk Decipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #34 lexxy dedi: Merhabalar, Yemeksepeti 30 TL'ye 20 TL indirim, ilk alışverişe ve yeni bir telefonu numarasına özeldir. " YEMEK20 " koduyla karnınız doysun Genişletmek için tıkla... Kampanya ne zamana kadar?
lexxy dedi: Merhabalar, Yemeksepeti 30 TL'ye 20 TL indirim, ilk alışverişe ve yeni bir telefonu numarasına özeldir. " YEMEK20 " koduyla karnınız doysun Genişletmek için tıkla... Kampanya ne zamana kadar?
lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #35 burakcakar dedi: Vallahi Allah razı olsun 13 TL'ye Adana kebap + cola kaliteli bir yerden çağırdım yedim. ( Adanalı olarak kebaptan şaşmayız ) Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam, lafı mı olur. Bunun için buradayız ya Afiyet olsun, Adana'ya Selamlar. ElonMusk dedi: Kampanya ne zamana kadar? Genişletmek için tıkla... 30 Haziran.
burakcakar dedi: Vallahi Allah razı olsun 13 TL'ye Adana kebap + cola kaliteli bir yerden çağırdım yedim. ( Adanalı olarak kebaptan şaşmayız ) Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam, lafı mı olur. Bunun için buradayız ya Afiyet olsun, Adana'ya Selamlar. ElonMusk dedi: Kampanya ne zamana kadar? Genişletmek için tıkla... 30 Haziran.
berkanrekt Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #36 lexxy dedi: Yarın alın hocam, kuponun süresi 30 Haziran'a kadar. Genişletmek için tıkla... Tavuk yedim ya yapıcak bir şey yok.
lexxy dedi: Yarın alın hocam, kuponun süresi 30 Haziran'a kadar. Genişletmek için tıkla... Tavuk yedim ya yapıcak bir şey yok.
SayDeath Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 792 Çözümler 1 12 Haziran 2021 #37 Zamanında konumunuzu acıbadem yapar iseniz 20 TL veriyor idi bende bunun sayesinde aile fertlerim ile 30 TL elde edip sipariş ettim. Hala geçerli midir benim için ?
Zamanında konumunuzu acıbadem yapar iseniz 20 TL veriyor idi bende bunun sayesinde aile fertlerim ile 30 TL elde edip sipariş ettim. Hala geçerli midir benim için ?
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 13 Haziran 2021 #38 Hocam teşekkür ederim.
berkanrekt Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #39 Fazladan numarası olan varsa alabilirim.
MermisiİşlemeyenAdam Decapat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 390 13 Haziran 2021 #40 Teşekkür ederim kod için.