Yemeksepeti kuryesi adresi bulamayıp beni azarladı

Luciferss

Hectopat
Katılım
16 Haziran 2018
Mesajlar
762
Çözümler
3
Yine Yemeksepeti yine sipariş saçmalığı. Kuryeye blok bilgisi gitmemiş konumda hatalı gitmis bildiğimiz Yemeksepeti. Yarım saat kurye arkadaşa yol tarif ettim.

Ha asıl işin sinir bozucu tarafı kurye sanki benim hatammis gibi bana atarlandi. Yok adres bilgisi eksikmis, konum yanlismis benim yüzümden bir sürü başka paketi kaçırmış kelle koltukta iş yapıyormuş bilmem ne. Sivrizekali arkadaşım sisteminiz satildiginizdan beri bozuk farkındasın değil mi dedim yolladim.

Şimdi kardeşim bana atarlanman sadece sinirimi bozmaya ve önüme gelen her yerden seni şikayet etmeme yarıyor. Ne adres sorununu ne işinin kelle koltukta olusunu ne de paket üzerinden para kazanma mantığını çözecek yeteneğe sahip değilim. Benim de yemeğim gecikmiş bende mağdurum. Bu kadar atarliysan git şirketine atarlan gücün anca bana mı yetiyor? Standart loser tip işte... Sorsan bir tek o mağdur bir tek o haklı.

Ha yapılması gereken doğru şey tabii ki yemeksepetine sisteminizi düzeltin diye şikayet etmek ama benim çözümüm basit kullanmam etmem giderim alternatiflere ama parasını verip üstüne azar isitecek değilim. Gece gece sinirlendim yine.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı