E ege20 Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #1 Her zaman olmuyor ama şuan yemek yedim ve bir anda üşüme geliyor. Sebebi ben yediğimde her şeyi biriktirip üst üste yiyorum ve bir daha yemiyorum, bu olabilir mi? Uykum da geliyor.
Her zaman olmuyor ama şuan yemek yedim ve bir anda üşüme geliyor. Sebebi ben yediğimde her şeyi biriktirip üst üste yiyorum ve bir daha yemiyorum, bu olabilir mi? Uykum da geliyor.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.294 Çözümler 2 1 Haziran 2025 #2 Uyku karbonhidrattan dolayı o normal ama üşümeyi ilk defa duydum anlamadım.
E ege20 Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #3 Yusuf dikecin silahı dedi: Uyku karbonhidrattan dolayı o normal ama üşümeyi ilk defa duydum anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kansızlık olabilir bende belki sürekli ellerim ve ayaklarım üşüyor ama vücudum özellikle yemekten sonra üşüyor.
Yusuf dikecin silahı dedi: Uyku karbonhidrattan dolayı o normal ama üşümeyi ilk defa duydum anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kansızlık olabilir bende belki sürekli ellerim ve ayaklarım üşüyor ama vücudum özellikle yemekten sonra üşüyor.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.294 Çözümler 2 1 Haziran 2025 #4 ege20 dedi: Kansızlık olabilir bende belki sürekli ellerim ve ayaklarım üşüyor ama vücudum özellikle yemekten sonra üşüyor. Genişletmek için tıkla... Benim de ayaklarım özellikle hiç ısınmaz.
ege20 dedi: Kansızlık olabilir bende belki sürekli ellerim ve ayaklarım üşüyor ama vücudum özellikle yemekten sonra üşüyor. Genişletmek için tıkla... Benim de ayaklarım özellikle hiç ısınmaz.