@yener999 İle Soru Cevaplama Etkinliği

Arkadaşlar ben 40 yaşındayım. 14 yıllık evliyim. 4 çocuk babasıyım. İki oğlum ve ikiz kızlarım var. Kocaeli'de yaşıyorum. Şeker ve tansiyon hastası olduğum için bir süredir işimden uzaktayım. Bir süredir hep beraber köydeyiz. Ailemle de güzel vakit geçiriyorum. Burada çocuklar özgür. Buraya soru sormak için geldim. Baktım hala buradayım. Burada çok şey öğrendim. Bu siteye sadece bir kez PC ile girebildim. Bunu da zaten paylaştım. Gerisi bildiğiniz gibi işte. Asıl mesleğim elektrikçiyim. Bilgisayarlardan fazla anlamam. Evimde Xbox One ve PC var. Bir adet de Casper bir kasa var. Onda Windows 7 yüklü. Hepinizi çok seviyorum. İyiki varsınız.

Müzik olarak genelde pop müzik dinlerim. Üniversite okurken ev arkadaşım tam bir rap hastasıydı. Onun sayesinde epey rap dinledim.

@Yener K. hocam, benim de bir sorum olacaktı. Sosyal'de günde kaç saat geçiriyorsunuz? Tam bir değer olmasına gerek yok. Ortalama şu kadar deseniz yeter.

Bu arada bir sonraki soru-cevap etkinliğine ismimi yazdırmak istiyorum 😁

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı