@yener999 İle Soru Cevaplama Etkinliği

Oyun olarak genelde spor ve yarış oyunları oynarım. Lise yıllarında Half Life vardı. İnternet Cafe'lerde oynardık. Daha sonra bu oyuna bağlı CS geldi. Beta versiyon ile başladık. 1.0 ile betadan kurtuldu. En son 1.6 oynamıştım. Bir ara CS:GO oynayayım dedim. Resmen kevgir olduk.

Arkadaşlar ben 40 yaşındayım. 14 yıllık evliyim. 4 çocuk babasıyım. İki oğlum ve ikiz kızlarım var. Kocaeli'de yaşıyorum. Şeker ve tansiyon hastası olduğum için bir süredir işimden uzaktayım. Bir süredir hep beraber köydeyiz. Ailemle de güzel vakit geçiriyorum. Burada çocuklar özgür. Buraya soru sormak için geldim. Baktım hala buradayım. Burada çok şey öğrendim. Bu siteye sadece bir kez PC ile girebildim. Bunu da zaten paylaştım. Gerisi bildiğiniz gibi işte. Asıl mesleğim elektrikçiyim. Bilgisayarlardan fazla anlamam. Evimde Xbox One ve PC var. Bir adet de Casper bir kasa var. Onda Windows 7 yüklü. Hepinizi çok seviyorum. İyiki varsınız.
Tip1 Diyabet hastası birisi olarak bu konuda bilgi ve tecrübelerim ile her anlamda yardımcı olabilirim bilginize.

@Yener K. insanlara sorunlarını çözmeleri konusunda yardımcı olduğunuz için kendi adıma teşekkürlerimi sunuyorum. Size çok fazla denk geliyorum ve teşekkürü sonuna kadar hak ediyorsunuz. Böyle devam 😂

@Samotne Ciasteczka bazı arkadaşlara kullanıyorum. Bir arkadaş bana ters cevap vermişti. Daha sonra kullanmamaya başladım. Samimiyet mi var paşam diyorsunuz dedi. Sebep bu paşam.
@UBerk hocam kırmızı severim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı