Merhaba dostlar, daha yeni 18 oldum ve bir bankadan hesap açacağım. Kafamda Garanti Bankası'ndan hesap açma düşüncesi var. Sizce mantıklı mı ya da farklı banka önerileriniz var mı? Baştan söylemiş olayım Enpara önermeyiniz, şimdiden teşekkürler.
Garanti ve Akbank öneririm.Merhaba dostlar, daha yeni 18 oldum ve bir bankadan hesap açacağım. Kafamda Garanti Bankası'ndan hesap açma düşüncesi var. Sizce mantıklı mı ya da farklı banka önerileriniz var mı? Baştan söylemiş olayım Enpara önermeyiniz, şimdiden teşekkürler.
Akbank veya qnb.Merhaba dostlar, daha yeni 18 oldum ve bir bankadan hesap açacağım. Kafamda Garanti Bankası'ndan hesap açma düşüncesi var. Sizce mantıklı mı ya da farklı banka önerileriniz var mı? Baştan söylemiş olayım Enpara önermeyiniz, şimdiden teşekkürler.
Garanti.Merhaba dostlar, daha yeni 18 oldum ve bir bankadan hesap açacağım. Kafamda Garanti Bankası'ndan hesap açma düşüncesi var. Sizce mantıklı mı ya da farklı banka önerileriniz var mı? Baştan söylemiş olayım Enpara önermeyiniz, şimdiden teşekkürler.
Sizin bölgede öyle olabilir, oturduğum yerde 10 dakika mesafede aktif 3 Akbank atmsi var.@omerakbu1t, Akbank neden öneriyorsunuz? En çok sorun yaşanan bankalardan birisi ve sorunsuz Akbank ATM'si bulmak da imkansıza yakın gibi bir şey.
Merhaba dostlar, daha yeni 18 oldum ve bir bankadan hesap açacağım. Kafamda Garanti Bankası'ndan hesap açma düşüncesi var. Sizce mantıklı mı ya da farklı banka önerileriniz var mı? Baştan söylemiş olayım Enpara önermeyiniz, şimdiden teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.