Yeni 18 yaşına giren biri hangi bankadan hesap açmalı?

Merhaba dostlar, daha yeni 18 oldum ve bir bankadan hesap açacağım. Kafamda Garanti Bankası'ndan hesap açma düşüncesi var. Sizce mantıklı mı ya da farklı banka önerileriniz var mı? Baştan söylemiş olayım Enpara önermeyiniz, şimdiden teşekkürler.
Ziraat hesabın kesin olsun. Üniversitede işine yarar. Askerlikte işine yarar.

Garanti ve Akbank öneririm.
Garantiden açmayı düşünüyordum hocam sizde önerirseniz ordan açmak istiyorum

Açtığın banka hesabının aslında çok da bir önemi yok, genellikle kampanyalar kredi kartı yönünden oluyor da banka olarak İş Bankasını önerebilirim. İlerleyen zamanlarda da kredi kartını alırsınız, kampanyaları çok oluyor onun.
Hocam o konuda detaylı bilginiz var mı yani hesapta para tutacağım sürekli kredi kartı alma konusunda en kolayı iş bankası mı olur ilerleyen vakitlerde. Bir de mobil uygulamasını bilmiyorum iş bankasının nasıldır acaba ilginiz için teşekkür ediyorum.

İş Bankası hocam. ATM'leri de çalışıyor, kampanyası da var. Gayet güzel.
Başta normal vadesiz hesap açıp para tutacağım düzenli olarak. İlerleyen zamanda kredi kartı konusunda yardımcı olurlar mı ? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Normalde Garanti, şuanda İş Bankasi.
Neden hocam yani sorun mu var acaba garantide? Bir de düzenli para tutacağım hesapta ilerleyen vakitte kredi kartı konusuna yardımcı olur mu iş bankası

Garantiden açmayı düşünüyordum hocam sizde önerirseniz ordan açmak istiyorum

Hocam o konuda detaylı bilginiz var mı yani hesapta para tutacağım sürekli kredi kartı alma konusunda en kolayı iş bankası mı olur ilerleyen vakitlerde. Bir de mobil uygulamasını bilmiyorum iş bankasının nasıldır acaba ilginiz için teşekkür ediyorum.

Başta normal vadesiz hesap açıp para tutacağım düzenli olarak. İlerleyen zamanda kredi kartı konusunda yardımcı olurlar mı ? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Neden hocam yani sorun mu var acaba garantide? Bir de düzenli para tutacağım hesapta ilerleyen vakitte kredi kartı konusuna yardımcı olur mu iş bankası
Garantide sorun yok, suanda fazla taksit secenegi yok, maximum sanki biraz daha on planda gibi ama acin Garanti'den rahat edin.

Bence Yapı Kredi. Hem uygulamasının kullanımı kolay hem de fırsatları çok fazla. Ailem bir sürü kredi kartı kullandı, giyim sektörlerinde vs. de çalıştım ve en avantajlı bankanın Yapı Kredi olduğuna karar kıldık.

Garantide sorun yok, suanda fazla taksit secenegi yok, maximum sanki biraz daha on planda gibi ama acin Garanti'den rahat edin.
İlk etapta kredi kartı almayacağım hocam 1 sene normal vadesiz tl hesabı açıp içinde para tutacağım. Sonrasında ilerleyen vakitlerde kredi kartı alırım

Bence Yapı Kredi. Hem uygulamasının kullanımı kolay hem de fırsatları çok fazla. Ailem bir sürü kredi kartı kullandı, giyim sektörlerinde vs. de çalıştım ve en avantajlı bankanın Yapı Kredi olduğuna karar kıldık.
Kredi kartı ilk etapta almayacağım. Bir süre normal hesapta para tutup ilerleyen vakitlerde belki alırım kredi kartını

@Context, en kolay kredi kartını Vakıf Bankası veriyor. İş Bankası o konuda biraz katı, limiti düşük tutuyor.
Ya ilk etapta zaten kredi kartı almayacağım yapı kredi ve garanti arası gidip geliyorum şuan. Hesapta uzun süre oara tutunca hangisi kredi kartı için yardımcı olur acaba?

Merhaba dostlar, daha yeni 18 oldum ve bir bankadan hesap açacağım. Kafamda Garanti Bankası'ndan hesap açma düşüncesi var. Sizce mantıklı mı ya da farklı banka önerileriniz var mı? Baştan söylemiş olayım Enpara önermeyiniz, şimdiden teşekkürler.
Yatırım yaparım, hisse alır satarım vs. gibi şeyler de düşünüyorsanız direkt iş bankası.

İş bankasi baya kati hocam, kredi karti mi veriyor 5 milyon tl kredi mi veriyor belli degil.
İlk defa banka hesabı açan birine zaten kredi kartı vermiyorlar. İllaki bir işe girip 1-2 kere maaşının yatması lazım ilk kez kredi kartı talep etmek için.

Geri
Yukarı