Mami2020 Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #1 Yeni SSD aldım şimdi taktım bilgisayar yönetiminde görünüyor ama aktifleştiremedim. Yardımcı olur musunuz? Çevrimiçi görünüyor. Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2023-10-18 saat 15.28.40_a33cda92.jpg 48,9 KB · Görüntüleme: 47
Yeni SSD aldım şimdi taktım bilgisayar yönetiminde görünüyor ama aktifleştiremedim. Yardımcı olur musunuz? Çevrimiçi görünüyor.
Çözüm DarkMen 18 Ekim 2023 Mami2020 dedi: Yeni SSD aldım şimdi taktım bilgisayar yönetiminde görünüyor ama aktifleştiremedim. Yardımcı olur musunuz? Çevrimiçi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen disk yönetiminden yeni birim oluşturduktan sonra sorun çözülecektir.
Mami2020 dedi: Yeni SSD aldım şimdi taktım bilgisayar yönetiminde görünüyor ama aktifleştiremedim. Yardımcı olur musunuz? Çevrimiçi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen disk yönetiminden yeni birim oluşturduktan sonra sorun çözülecektir.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 18 Ekim 2023 #2 Disk Yonetimi uzerinde gorunuyorsa diske sag tiklayip yeni birim olustur. Artı 0 Eksi
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.097 Çözümler 50 18 Ekim 2023 #3 Mami2020 dedi: Yeni SSD aldım şimdi taktım bilgisayar yönetiminde görünüyor ama aktifleştiremedim. Yardımcı olur musunuz? Çevrimiçi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen disk yönetiminden yeni birim oluşturduktan sonra sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
Mami2020 dedi: Yeni SSD aldım şimdi taktım bilgisayar yönetiminde görünüyor ama aktifleştiremedim. Yardımcı olur musunuz? Çevrimiçi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen disk yönetiminden yeni birim oluşturduktan sonra sorun çözülecektir.
KS KS Mami2020 Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #4 Kokona Shiki dedi: Disk yonetimi uzerinde gorunuyorsa diske sag tiklayip yeni birim olustur. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle yaptım. Yazı onay almadan önce yapmıştım ama tabii burada soru olarak kaldı. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: Disk yonetimi uzerinde gorunuyorsa diske sag tiklayip yeni birim olustur. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle yaptım. Yazı onay almadan önce yapmıştım ama tabii burada soru olarak kaldı. Teşekkür ederim.