Teknobiyotikten alın diye bas bas bağırıyoruz hocam.2 saat önce hepsiburadan üzerinden sipariş verdiğim Arctic MX 4 elime ulaştı. Kutunun üstünde ki QR kodu okuttuğumda "sahte" ibaresi karşıma çıktı. Az önce iade talebi oluşturdum. Sizce iadeyi kabul ederler mi?
Ben şunu anlamıyorum. Bazı macunları 900 TL bu 120 TL. Neden öyle?Teknobiyotikten alın diye bas bas bağırıyoruz hocam.
Gramaj fark ediyor.Ben şunu anlamıyorum. Bazı macunları 900 TL bu 120 TL. Neden öyle?
Tamam sağol.Gramaj fark ediyor.
Teknobiyotik'ten alın diye bas bas bağırıyoruz hocam.
Hocam hepsiburada satmıyor ürünü. Hepsiburada üzerinden başka bir satıcı satıyor hepsiburada sadece aracı. Ayrıca böyle ürünlerin sahte olup olmadığını teyit etmek vesaire çok uzun ve meşakatli işler hepsiburada vs için. Bu yüzden direk güvenilir yerden almak daha iyi.İnsanları bu derece her şeyi irdelememeli, Hepsiburada en güvenilir satıcılardan birisidir sahte ürün vs satışına aracı olmamalı! Sağlık sistemi bile böyle eğer doktor kadar bilgin yoksa başına her şey gelebilir, çok basit bir tanıyı koymak bile işlerine gelmiyor illaki kan tahlilini sen analiz etmek zorundasın.
Teknobiyotik'ten alın diye bas bas bağırıyoruz hocam.
Alırlar hocam.Aldıktan sonra fark ettim satıcıyı. İadeyi alırlar mı sizce ?
Hocam Hepsiburada satmıyor ürünü. Hepsiburada üzerinden başka bir satıcı satıyor Hepsiburada sadece aracı. Ayrıca böyle ürünlerin sahte olup olmadığını teyit etmek vesaire çok uzun ve meşakatli işler Hepsiburada vs için. Bu yüzden direk güvenilir yerden almak daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.