Yeni aldığım kulaklığın mikrofonu CS:GO'da çalışmıyor

Turhan007

Hectopat
Yeni kulaklık aldım. Kulaklıkta herhangi bir sıkıntı yok ama mikrofonum ses giriş aygıtını değiştirmeden çalışmıyordu. CS:GO'da hiç yapamadım, yardımcı olur musunuz bu sorunu ortadan tamamen nasıl kaldırırım?

Sorularımı cevaplarsanız yardımcı olacağım.
  • Mikrofonu taktıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattınız mı?
  • Mikrofon oyun dışında sorunsuz çalışıyor mu? Arızalı olabilir mi?
  • Mikrofon girişlerini doğru yere taktınız mı? ( Kulaklık yeşil, Mikrofon Kırmızı girişe takılmalıdır. )
  • Mikrofonun modeli nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ayarlar>ses ayarları>ses çıkışı aygıtı ve ses aygıtı kısımlarında hangi aygıt seçili?

-Evet ama halen aynıydı
-Mikrofonu DC ve TS'den ses giriş aygıtını değiştirdim çalışıyordu CS:GO'da, kullandıgım kulaklık ses giriş aygıtında çıkmadı, yapamadım. PUBG ve 1.6 da oynuyorum bu oyunlardada yapamadım ama mikrofonun bozuk olduğunu sanmıyorum. Kulaklıklı mikrofon kullanıyorım sadece USB girişi var kullandıgım model Rampage SN-RW6
Merhaba, ayarlar>ses ayarları>ses çıkışı aygıtı ve ses aygıtı kısımlarında hangi aygıt seçili?
Realtek HD Audio

-Evet ama halen aynıydı
-Mikrofonu DC ve TS'den ses giriş aygıtını değiştirdim çalışıyordu CS:GO'da, kullandıgım kulaklık ses giriş aygıtında çıkmadı, yapamadım. PUBG ve 1.6 da oynuyorum bu oyunlardada yapamadım ama mikrofonun bozuk olduğunu sanmıyorum. Kulaklıklı mikrofon kullanıyorım sadece USB girişi var kullandıgım model Rampage SN-RW6

Realtek HD Audio
Sağ alttan hoparlör simgesine sağ tıklayıp "Ses Efekti" menüsüne girin.
Ardından "Kayıt" sekmesine tıklayın.
Orada Kulaklığınıza ait olan mikrofona sağ tıklayıp etkinleştire basın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı