TeMuhammedAli Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #1 Kinetik enerji atma olsun ekran kartını sökme anakart HDMI girişine takma ve RAM'leri silme, çıkarıp takma olsun birçok yol denedim. Fakat bir türlü yapamadım görüntü gelmiyor. Yardım edebilir misiniz?
Kinetik enerji atma olsun ekran kartını sökme anakart HDMI girişine takma ve RAM'leri silme, çıkarıp takma olsun birçok yol denedim. Fakat bir türlü yapamadım görüntü gelmiyor. Yardım edebilir misiniz?
Marix Zettapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.539 Çözümler 1.012 22 Haziran 2024 #61 LED sönünce tekrar yanmayacak, sistemin açılması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS TeMuhammedAli Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #62 Marix dedi: LED sönünce tekrar yanmayacak, sistemin açılması lazım. Genişletmek için tıkla... yani tekrar bios tuşuna basıyorum. Artı 0 Eksi
Marix dedi: LED sönünce tekrar yanmayacak, sistemin açılması lazım. Genişletmek için tıkla... yani tekrar bios tuşuna basıyorum.
Marix Zettapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.539 Çözümler 1.012 22 Haziran 2024 #63 TeMuhammedAli dedi: yani tekrar bios tuşuna basıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır basmayın. Bir kere bastıktan sonra LED yanıp sönecek en son duracak sistem kapanıp açılacak. Artı 0 Eksi
TeMuhammedAli dedi: yani tekrar bios tuşuna basıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır basmayın. Bir kere bastıktan sonra LED yanıp sönecek en son duracak sistem kapanıp açılacak.
KS KS TeMuhammedAli Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #64 Marix dedi: Hayır basmayın. Bir kere bastıktan sonra LED yanıp sönecek en son duracak sistem kapanıp açılacak. Genişletmek için tıkla... tamamdır şuan bekliyorum o zaman. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Hayır basmayın. Bir kere bastıktan sonra LED yanıp sönecek en son duracak sistem kapanıp açılacak. Genişletmek için tıkla... tamamdır şuan bekliyorum o zaman.
Marix Zettapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.539 Çözümler 1.012 22 Haziran 2024 #65 TeMuhammedAli dedi: Tamamdır şu an bekliyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Aslında yapmaya çalıltığımız basit bir BIOS güncelleme işlemi, normalde sorun çıkmadan güncellemesi gerekiyor, sizde bira sorunlu oldu. Uzun süre açılmazsa sistemi siz açın, eğer açılmama gibi bir durum olursa farklı bir problem vardır. Şimdi benim yatmam gerekiyor, yarın ilk iş son duruma bakacağım. Artı 0 Eksi
TeMuhammedAli dedi: Tamamdır şu an bekliyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Aslında yapmaya çalıltığımız basit bir BIOS güncelleme işlemi, normalde sorun çıkmadan güncellemesi gerekiyor, sizde bira sorunlu oldu. Uzun süre açılmazsa sistemi siz açın, eğer açılmama gibi bir durum olursa farklı bir problem vardır. Şimdi benim yatmam gerekiyor, yarın ilk iş son duruma bakacağım.
KS KS TeMuhammedAli Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #66 Marix dedi: Aslında yapmaya çalıltığımız basit bir BIOS güncelleme işlemi, normalde sorun çıkmadan güncellemesi gerekiyor, sizde bira sorunlu oldu. Uzun süre açılmazsa sistemi siz açın, eğer açılmama gibi bir durum olursa farklı bir problem vardır. Şimdi benim yatmam gerekiyor, yarın ilk iş son duruma bakacağım. Genişletmek için tıkla... tamamdır çok teşekkürler tekrardan yardımınız için. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Aslında yapmaya çalıltığımız basit bir BIOS güncelleme işlemi, normalde sorun çıkmadan güncellemesi gerekiyor, sizde bira sorunlu oldu. Uzun süre açılmazsa sistemi siz açın, eğer açılmama gibi bir durum olursa farklı bir problem vardır. Şimdi benim yatmam gerekiyor, yarın ilk iş son duruma bakacağım. Genişletmek için tıkla... tamamdır çok teşekkürler tekrardan yardımınız için.
Marix Zettapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.539 Çözümler 1.012 22 Haziran 2024 #67 TeMuhammedAli dedi: Tamamdır çok teşekkürler tekrardan yardımınız için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, olmazsa yarın bakar bir şekilde çözeriz. Durum nedir? Son düzenleme: 22 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
TeMuhammedAli dedi: Tamamdır çok teşekkürler tekrardan yardımınız için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, olmazsa yarın bakar bir şekilde çözeriz. Durum nedir?
KS KS TeMuhammedAli Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #68 Marix dedi: Rica ederim, olmazsa yarın bakar bir şekilde çözeriz. Durum nedir? Genişletmek için tıkla... Durum aynı BIOS ışığı kapandıktan sonra kendini açmadı hiç kendim açtığımda ise gene aynıydı görüntü yoktu. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Rica ederim, olmazsa yarın bakar bir şekilde çözeriz. Durum nedir? Genişletmek için tıkla... Durum aynı BIOS ışığı kapandıktan sonra kendini açmadı hiç kendim açtığımda ise gene aynıydı görüntü yoktu.
Marix Zettapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.539 Çözümler 1.012 23 Haziran 2024 #69 BIOS güncellenmiş olabilir, soldan 2. Slotta tek RAM ile açıp deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS TeMuhammedAli Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #70 Marix dedi: BIOS güncellenmiş olabilir, soldan 2. slotta tek RAM ile açıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün tamire götürdüm abi bakarız dedi oraya bıraktım bilgisayarı sizide boşuna uğraştırmış olmayayım size yine durumu söylerim. Artı 0 Eksi
Marix dedi: BIOS güncellenmiş olabilir, soldan 2. slotta tek RAM ile açıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün tamire götürdüm abi bakarız dedi oraya bıraktım bilgisayarı sizide boşuna uğraştırmış olmayayım size yine durumu söylerim.