Yeni alınan Apple telefonun hacklenmesi mümkün mü?

Turbo VPN.

Hayır hiçbir linke tıklamadım. Hatta herhangi bir linke tıklayan birisi bile değilimdir.

Peki sizce o virüs Move to iOS ile IPhone'a geçmiş olabilir mi?

Kullandığınız VPN'den dolayı. Önerim telefonunuzu sıfırlayın veya anti virüs uygulaması ile taratın. Modeminizide aç kapa yapın.

Telegram hesabınızı başka nerelerde açmıştınız? Kod cep telefonu numaranıza sms olarak mı geldi yoksa Telegram uygulamasına mı geldi?
Telegram hesabım yalnızca bilgisayarımda açık başka hiç bir yerde açmadım. Hem SMS hem de mail olarak gelmiş.

Turbo VPN.

Hayır hiçbir linke tıklamadım. Hatta herhangi bir linke tıklayan birisi bile değilimdir.

Peki sizce o virüs move to iOS ile IPhone'a geçmiş olabilir mi?

Hayır her Android'den IPhone'ye geçen o uygulamayı kullanıyor imkansız ondan bulaşması.

Turbo VPN

Hayır hiç bir linke tıklamadım. Hatta herhangi bir linke tıklayan birisi bile değilimdir.

Peki sizce o virüs Move to iOS ile iPhone'a geçmiş olabilir mi?
Apple böyle saçma sapan virüs sokan uygulamaları AppStore'de barındırmıyor. Silmen yeterli olur.

Instagram'da reklam çıkmamıştı ama sanırım VPN'i kapatmak için uygulamayı tekrar açtığımda çıkmıştı.

Instagram'da reklam çıkmamıştı ama sanırım VPN'i kapatmak için uygulamayı tekrar açtığımda çıkmıştı.
O reklamlardan bazıları virüslüdür o zaman. Şifrelerinizi değiştirin. 2AD açın. Yeter. Telefonu sıfırlamaya vs. gerek yok. iOS kolay kolay hacklenmez.

Kullandığınız VPN'den dolayı. Önerim telefonunuzu sıfırlayın veya anti virüs uygulaması ile taratın. Modeminizide aç kapa yapın.
Her şeyi iCloud'a yedekleyip sıfırlayıp tekrar indirmeli miyim? Yoksa dediğiniz gibi önce bir virüs programı mı indirmeliyim?

O reklamlardan bazıları virüslüdür o zaman. Şifrelerinizi değiştirin. 2AD açın. Yeter. Telefonu sıfırlamaya vs. gerek yok. iOS kolay kolay hacklenmez.
İçime dert olan şey o kodun iPhone cihaza gelmiş olması ve o şekilde giriş yapmış olmaları.

Her şeyi ICloud'a yedekleyip sıfırlayıp tekrar indirmeli miyim? Yoksa dediğiniz gibi önce bir virüs programı mı indirmeliyim?

Yedekleyeceksen VPN'i ve şüphelendiğin şeyleri yedekleme ama benim sana tavsiyem direk sıfırla virüs sağlam olabilir.

Telegram hesabım yalnızca bilgisayarımda açık başka hiç bir yerde açmadım. Hem SMS hem de mail olarak gelmiş.
O zaman mailinize gelen kodu da çalmış olabilirler neden telefondan şüpheleniyorsunuz? Maile erişimleri olmuş olabilir.

Yedekleyeceksen VPN'i ve şüphelendiğin şeyleri yedekleme ama benim sana tavsiyem direk sıfırla virüs sağlam olabilir.
VPN şuan yüklü değil. Onu android cihaza yükleyip silmişitm. VPN yüklediğimde iPhone elimde değildi henüz. Dediğiniz gibi yapacağım.

O zaman mailinize gelen kodu da çalmış olabilirler neden telefondan şüpheleniyorsunuz? Maile erişimleri olmuş olabilir.
Mail hesabıma giriş yapmak için onay istiyor telefonumdan. Bundan dolayı mailden şüphelenmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…