Yeni alınan Asus ROG STRIX laptopta mavi ekran hatası

Selimmm55

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle. 6 ay önce ASUS ROG STRIX bir laptop aldım. Bu zamana kadar cihaz 2 defa değişime gitti ve şu an elimdeki 3. cihaz bulunuyor. Ancak bu cihazda da oyun oynarken önce kasma oluyor, ardından aniden donuyor. Bir süre sonra mavi ekran geliyor ve cihaz yeniden başlıyor. Üç cihazda da aynı sorunu yaşadım. Bütün güncellemeler yüklü, Windows 11 Pro kurulu. Acaba sorun bende mi, yoksa bana gelen tüm cihazlar mı sıkıntılı, çözemedim.
Cihaz özellikleri:
13th gen Intel(R) Core(tm) i7-13650HX 2.60 GHz, 16 GB RAM, RTX 4060 ekran kartı.

Merhaba.
Oluştuysa Minidump dökümlerini bizlerle paylaşabilir misiniz?

Merhaba.
Oluştuysa Minidump dökümlerini bizlerle paylaşabilir misiniz?

Dosya boş görünüyor malesef.

Öyleyse Olay Görüntüleyicisi Raporu ile bir yolharitası çizmeye çalışalım, ne dersiniz?

Sistem ve Yönetim Olayları kısımlarını paylaşabilir misiniz?

Öyleyse Olay Görüntüleyicisi Raporu ile bir yolharitası çizmeye çalışalım, ne dersiniz?

Sistem ve Yönetim Olayları kısımlarını paylaşabilir misiniz?
https://dosya. co/hi731o1kfo46/1.evtx.html
https://dosya. co/7svrslmdz84f/2.evtx.html
Çok anlamam bu işlerden ama inşallah doğru yapmışımdır. 😊

Merhaba yeniden.

Logları inceledim. Gördüğüm şeylerin hepsini belirtecek ve adım adım ilerlemenize yardımcı olmaya çalışacağım.

AX211 Wi-Fi kartı ile alakalı sürücü bileşenlerinde bir eksiklik olduğu görülüyor. Intel resmi sitesinden sürücü linkini iletiyorum.

Intel Platform Framework ve Management Engine sürücülerine dair bileşen eksikliği var. Buna yönelik olarak bir Chipset sürücü güncellemesi yapalım. Management Engine sürücüsünü ayrı olarak bir şekilde kurabiliriz.

Touchpad sürücünüzün yüklenmesiyle alakalı bir problem oluşmuş. Çok fazla uyarı gördüm.
Laptop modelinizi tam olarak belirtirseniz daha isabetli bir çözüm sunabilirim.

050925-11453-01.dmp adıyla bir dosyanın oluştuğu görülüyor. Klasörde görünüyor mu?

@Selimmm55

Merhaba yeniden.

Logları inceledim. Gördüğüm şeylerin hepsini belirtecek ve adım adım ilerlemenize yardımcı olmaya çalışacağım.

AX211 Wi-Fi kartı ile alakalı sürücü bileşenlerinde bir eksiklik olduğu görülüyor. Intel resmi sitesinden sürücü linkini iletiyorum.

Intel Platform Framework ve Management Engine sürücülerine dair bileşen eksikliği var. Buna yönelik olarak bir Chipset sürücü güncellemesi yapalım. Management Engine sürücüsünü ayrı olarak bir şekilde kurabiliriz.

Touchpad sürücünüzün yüklenmesiyle alakalı bir problem oluşmuş. Çok fazla uyarı gördüm.
Laptop modelinizi tam olarak belirtirseniz daha isabetli bir çözüm sunabilirim.

050925-11453-01.dmp adıyla bir dosyanın oluştuğu görülüyor. Klasörde görünüyor mu?

@Selimmm55
Asus rog strix G614JV-N3211
Minidump klasörü boş gözüküyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-10 232333.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-10 232333.png
    145,4 KB · Görüntüleme: 22

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı