Titreşim vs. olmuş ta olabilir bu pek önemsencek bir şey sayılmaz.Yemek yemek için mutfağa gitmiştim. Bilgisayar kendini uyku moduna almış ben tam odaya girdim bir anda sanki biri klavyeye veya fareyi hareket ettirmiş gibi ekran açıldı. Sonra izledim bir mouse hareketi vb. olmadı. Bilgisayar yeni 4 günlük.
Yemek yemek için mutfağa gitmiştim. Bilgisayar kendini uyku moduna almış ben tam odaya girdim bir anda sanki biri klavyeye veya fareyi hareket ettirmiş gibi ekran açıldı. Sonra izledim bir mouse hareketi vb. olmadı. Bilgisayar yeni 4 günlük.
Ters de çevirebilirsinBende de oldu birkaç kez. Yürürken yer sallanırsa ve mouse hareket ederse açılır. Olmayacak şey değil. O yüzden uyku moduna alınca yavaş yavaş yürüyorum ki mouse oynamasın.![]()
Yemek yemek için mutfağa gitmiştim. Bilgisayar kendini uyku moduna almış ben tam odaya girdim bir anda sanki biri klavyeye veya fareyi hareket ettirmiş gibi ekran açıldı. Sonra izledim bir mouse hareketi vb. olmadı. Bilgisayar yeni 4 günlük.
Deneyeceğim bunu.Ters de çevirebilirsin![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.