Çözüldü Yeni alınan Darmoshark M3 Pro, Mousepad'in üstünde takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nouis1

Hectopat
Daha fazla  
Darmoshark M3 Pro aldım yeni, 2. günde takılmaya başladı. Mouse padin üstündeyken herhangi farklı bir yüzeyde sorun yok (tahta-farklı kumaşlar-kitap), yeni mouse pad mi almalıyım? Mouse padi bayağı bir yıkadım ütüledim yine de takılıyor, Mouse'ta sıkıntı yoktur umarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam evet benim eski mouse padim 100 TL'ye Trendyol'dan aldığım dandik bir mousepaddi ve bayağıdır kullanıyordum bu mousepad'i aldım şu an çok güzel çalışıyor ve mouse padde bayağı güzel tavsiye ederim.

Yıkamanın doğru şekli var diye biliyorum eğer yanlış birşey yaptıysanız mousepad'in yüzeyine hasar vermiş olabilirsiniz.

Yıkamanın doğru şekli var diye biliyorum eğer yanlış bir şey yaptıysanız mouse Pad'in yüzeyine hasar vermiş olabilirsiniz.

Yıkamadan önce takılıyolrdu o yüzden yıkadım su tuttum şampuan falan sürdüm temizledim çitiledim kuruttum. Ki zaten onunla alakalı değildir bence yıkamadan önce de takılıyordu.

Yıkamadan önce takılıyolrdu o yüzden yıkadım su tuttum şampuan falan sürdüm temizledim çitiledim kuruttum. Ki zaten onunla alakalı değildir bence yıkamadan önce de takılıyordu.

Bende M3 Pro aldım takılma falan yapmıyor ama driverinda sensörü 2 mm yaptığımda takılıyor mouse pad üzerinde dönmüyor mouse pad ile alakalı olduğunu düşünüyorum mouse pad hariç her yerde 2M dönüyor.

Hocam evet benim eski mouse padim 100 TL'ye Trendyol'dan aldığım dandik bir mousepaddi ve bayağıdır kullanıyordum bu mousepad'i aldım şu an çok güzel çalışıyor ve mouse padde bayağı güzel tavsiye ederim.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…