Yeni Alınan Ekran Kartı Görüntü Vermiyor

Geri iade etmeyi düşünüyoruz. Bir yanlış yaptığımı düşünmüyorum bilgisayar şu anda ekran kartsız çalışıyor. Ekran kartının fanlarının son hızda dönmesi normal midir ?
Zaten ekran kartınızın görüntü vermemesi normal değil. Normalde fanlar ilk açılırken belki kısa süreliğine hızlı olabilir ama daha sonradan yavaşlar veya durur.

Anlamadım sosyalde ilk sistemi önerdiler. İkinci sistem İtopya'dan kargo beklememek için parça parça söylendi.

Hani nerede önerdiler bir link alabilir miyim? Gerçekten çok ilginç, 3600 gibi bir canavar dururken ondan onlarca kat daha kötü 2200G'yi nasıl önerdiler? Zaten 2200G denen işlemci 590'ı besleyemez. Bence siz sistemi komple iade edip ilk sistemi almaya çalışın.

Hani nerede önerdiler bir link alabilir miyim? Gerçekten çok ilginç, 3600 gibi bir canavar dururken ondan onlarca kat daha kötü 2200G'yi nasıl önerdiler? Zaten 2200G denen işlemci 590'ı besleyemez.
:D yanlış anladınız ilk sistemi sosyaldeki arkadaşlar önerdi "İlk sistem sosyalde sorularak alındı". İkinci sistem RX 590 nasıl besleyemez ki? Ben intel pentium G4400 ile RX580 kullandım ve o kadarda kötü bir performans almadım ARK Survival Evolved full ayarlarda oynatıyordu tabii siz olmuyor diyorsanız o başka o kadar bilgili değilim.
Hani nerede önerdiler bir link alabilir miyim? Gerçekten çok ilginç, 3600 gibi bir canavar dururken ondan onlarca kat daha kötü 2200G'yi nasıl önerdiler? Zaten 2200G denen işlemci 590'ı besleyemez. Bence siz sistemi komple iade edip ilk sistemi almaya çalışın.
Sizse 2200G kullanıyorsunuz memnun değil misiniz ?

2200G 570'i bile tamamen besleyemiyor 590'ı hiç besleyemez. Tam anlayamadım o zaman ikinci sistemi neden aldınız?
Zaten ilerde yükseltilecek bir sistem ben besleyeceğini düşünüyorum kardeşimin bilgisayarı oynadığı oyunlar yüksek sistem oyunlar değil yine teşekkürler. Peki işlemciyi yükseltsek hangi işlemciye yükseltelim uygun fiyatlı ?

Dostum sana kesin çözümü söylüyorum.
Anakartının BIOS'unu son versiyona updatelemen gerek. B450 çipsetli anakartlar BIOS güncellemesi olmadan 3000 serisi ryzen işlemcilerle görüntü vermez. Birinden ryzen 1. Veya 2. Nesil işlemci bulup BIOS'u güncellemeniz gerek.

2600 şu an en uygun fiyatlı işlemci, 850 liraya satılıyor.
RX 590 gibi bir ekran kartını besler mi peki ?
Dostum sana kesin çözümü söylüyorum.
Anakartının BIOS'unu son versiyona updatelemen gerek. B450 çipsetli anakartlar BIOS güncellemesi olmadan 3000 serisi ryzen işlemcilerle görüntü vermez. Birinden ryzen 1. Veya 2. Nesil işlemci bulup BIOS'u güncellemeniz gerek.
O sorunu yaşadım kardeşimin işlemcisini benim anakarta takıp BIOS güncellemesi yaptım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı