Yeni alınan Gameon monitörde ghosting olması

Ghosting var evet ama görseldeki kadar değil. Zamanla kötü bir şey olduğunu fark edersiniz, bence Ghosting olmayan bir modele geçin.

Monster Aryond A27 V1.1 240Hz monitör kullanıyordum çok fazla Ghosting vardı ama o zamanlar önem vermeyip kullanmaya devam ettim sonrasında Asus Rog Strix XG249CM 270Hz modeline geçtim ve 240Hz olarak kullanıyorum, gerçekten çok fazla fark ediyor. Direkt bir akıcılık yakalıyorsun.

Bu monitorun PC hocasi kanalindaki incelemesinde de bariz bir sekilde ghosting var zaten. Keske almadan once konu acsaydiniz.

Ghosting aşırı fazla bu arada. Ama bu yorumu bu fotografa gore yapmiyorum, PC hocasi videosuna gore yapiyorum.

Peki sizce bu monitörü 5000TL gibi bir fiyata aldım oynadığım oyun Valorant iade etmeli miyim yoksa elimde tutmalı mıyım 144Hz bir monitörüm var çift monitör yapacağım bunu oyun oynamak için kullanaxagım açıkçası 240Hz ve ucuz oldugu için iade süresi geçmedi edebilirim ama iade edesimde yok.
VA panel için normal gibi.

Yani kısacası LoL Valorant ve GTA 5 de çok sorun yaratır mı gerçekten uygun bir fiyata aldım ya da NVIDIA G-SYNC falan aktif etsem sorun hiç çözülmez mi bir şekilde DP kablosuyla bağlasam vesaire her türlü iade et mi diyorsunuz arkadaşlar.

Son düzenleme:
Yani kısacası LoL Valorant ve GTA 5 de çok sorun yaratır mı gerçekten uygun bir fiyata aldım ya da NVIDIA G-SYNC falan aktif etsem sorun hiç çözülmez mi bir şekilde DP kablosuyla bağlasam vesaire her türlü iade et mi diyorsunuz arkadaşlar.
Rekabetçi oyun için VA panel kesinlikle önerilmiyor. Forumda da pek çok başlık bulabilirsiniz bununla ilgili. IPS panel bir monitör almanız gerekiyordu. Panelin özelliği bu şekilde. Farklı bir kablo, GSync, FreeSync bir şeyi etkilemez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı