Yeni alınan Hadron PS3 kolu çalışmıyor

Rinn

Centipat
Katılım
16 Temmuz 2023
Mesajlar
246
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle iyi günler. Bugün PS3 için almış olduğum Hadron marka kablosuz kolun kurulumunu bir türlü gerçekleştiremedim. Yanında gelen kılavuzda ne dediyse yaptım fakat bir türlü olmadı. 4 ışık sürekli yanıp sönüyor. USB kabloyla da aynılarını denedim işe yaramadı yardımcı olursanız sevinirim. Yeni aldım ve bugün bir çözüme ulaşmazsa yarın değiştireceğim.

Kılavuzun dediği: Cihazı P3 tuşuna uzun süreli basarak oyun konsoluna tanıtınız. Konsolun cihaza tanımaması halinde, aynı işlemi USB kablo cihazınıza takılı iken tekrarlayınız. Cihaz konsol ile eşleştikten sonra bağlantı port numarası cihaz üzerindeki LED'lerle gösterilecektir. Ürünü ilk kullanımdan önce minimum 3 saat şarj etmeniz tavsiye edilir.

Arkadaşlar Start ve P3 tuşuna aynı anda bastığımda önce 1-4 sonra 2-3 ışıkları yanıyor ardından sönüyor. Yardımcı olabilecek var mı?
 
PS3'un mini USB kabloları çok çabuk zarar görüyor. Şarj etse dahi eşleştirme falan yapılamıyor. Elimde birçok kablo öyle haşat oldu. Kolun nasıl bağlandığını bilmiyorum ama önce bir kabloyu kontrol edin derim.

Biraz geç oldu ama dediğiniz gibi oldu. Kabloyu değiştirdim. Ayrıca kolu da. Sorun kablodanmış. Teşekkürler.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı