Yeni alınan HDD çalışma süresi 24484/saat yazıyor

Peki LLF atılmadan önce düşük sağlıkta olan bir diskin, LLF atıldıktan sonra sağlık durumu aynı mı gözükür yoksa %100 sağlıklı mı gözükür?
Hocam bu konu hakkında bir fikrim yok. Diğer arkadaşlar biliyorsa yardımcı olacaktır.

Aynı yerden aldığım diğer HDD diskte de problem çıktı. Ekte mevcut. Başka yerden aldığım HDD 0 gözüküyor. İnsan kazıklamak bu kadar kolay mı ya? Bende sıcaklık değerlerine bakmak istemesem, belkide anlamayacaktım. Ekteki 2. diskin verisi. Daha şimdi kutusundan çıkardım.

Dosya Ekleri

• data2.png
    data2.png
    64,1 KB · Görüntüleme: 85
Aynı yerden aldığım diğer HDD diskte de problem çıktı. Ekte mevcut. Başka yerden aldığım HDD 0 gözüküyor. İnsan kazıklamak bu kadar kolay mı ya? Bende sıcaklık değerlerine bakmak istemesem, belkide anlamayacaktım. Ekteki 2. diskin verisi. Daha şimdi kutusundan çıkardım.
Bu diskin 1 tane bozuk sektörü var. Durumu kötü değil ama sıfır diye aldınız sanırım bu yüzden iade etmeniz gerekecek gibi.
Sizde başka bir yerden alsanız iyi olur.

Disk yenilenmiş ürünmüş, firmalarını araştırdım zaten bu işi yapıyorlarmış. Ama genede yenilenmiş ürün diye yazsalardı iyi olurdu. İade etmeyeceğim 2 yıl garanti veriyorlar bakalım. Cevaplarınız için hepinize teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı