erroshakan
Hectopat
Hatalaı göstermiyor. Hem sizin diskinizde kullanıış değil sıfırdır. 14 gün 336 saat ediyor. Tüm gün açık değilse 308 saat olmuştur. Tabi yeni taktıysanız 308 saat göründüyse o zaman sıfır değildir.Hocam hatalı gösteriyor olabilir. Benim de başıma geldi:
Trendyol'dan alınan 860 EVO kullanılmış çıktı
Merhabalar. Yaklaşık 1 yıldır teker teker bilgisayarı parçalarımı alıyorum. Technopat'taki konularım bunu kanıtlıyor. Trendyol'dan 29 Kasım tarihinde, Mehmet Uğur adlı satıcıdan 860 EVO 500 GB almıştım. Bir süre sonra da Vatan Bilgisayar'dan 970 Evo almıştım. Bilgisayarı çalışır duruma getirene...www.technopat.net
İsterseniz diski iade edebilirsiniz ama bir sorunu yok.Arkadaşlar merhaba. HDD almıştım, kullanalı 1 hafta oldu. Çalışma süresi 24484 saat yazıyor, acaba program mı buglı diye düşündüm ancak diğer diskleri doğru gösteriyor.
Eğer doğruysa ki neden doğru olmasın, 3 yıla yakın kullanılmış bir disk. Nerden aldınız acaba?
n11 den aldım ya.Eğer doğruysa ki neden doğru olmasın, 3 yıla yakın kullanılmış bir disk. Nerden aldınız acaba?
Hocam bakın düz hesap 300 diyelim. Bilgisayara 2 diski de aynı anda taktım. İkisini de bilgisayar açıldığında çalışıyor.Hatalı göstermiyor. Hem sizin diskinizde kullanıış değil sıfırdır. 14 gün 336 saat ediyor. Tüm gün açık değilse 308 saat olmuştur. Tabi yeni taktıysanız 308 saat göründüyse o zaman sıfır değildir.
Olabilir. Açma kapama sayısı düşük olduğuna göre. Normal bir kullanıcıya ait bir disk gibi gözükmüyor.Güvenlik kamerası için kullanılmış olamaz mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.