Emoloji Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 5 Eylül 2024 #1 Merhaba arkadaşlar Huawei Matebook D16 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD Windows11 Home Laptop (Huawei TR Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu bilgisayarı aldım daha önce yeni alınan cihazları belli bir süre şarjda tutarak uzun vadede daha performanslı bir kullanım olacağını duymuştum, doğru mudur? Şu an cihazı sarja takmalı mıyım? Şu an pil tam gözükmesine rağmen sayfadakinden kısa kullanim süresi gözüküyor.
Merhaba arkadaşlar Huawei Matebook D16 Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD Windows11 Home Laptop (Huawei TR Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu bilgisayarı aldım daha önce yeni alınan cihazları belli bir süre şarjda tutarak uzun vadede daha performanslı bir kullanım olacağını duymuştum, doğru mudur? Şu an cihazı sarja takmalı mıyım? Şu an pil tam gözükmesine rağmen sayfadakinden kısa kullanim süresi gözüküyor.
Hyperionx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.477 Çözümler 7 5 Eylül 2024 #2 Yok oyle bir şey hocam, yuzde 20'nin altini gordugun an sarja tak. Artı 0 Eksi
KS KS Emoloji Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 5 Eylül 2024 #3 Peki teşekkür ederim, peki ya sitedekinden az kullanım süresi gözükmesini sebebi nedir? Artı 0 Eksi