Yeni alınan i3-13100F sistemde yapılması gerekenler nelerdir?

Dostum sistem freedosmu geldi sana? Sorun değil yardım etmeye çalışıyorum. :)

Evet FreeDOS ama 30 günlük deneme sürümü ile geldi henüz sistemi açmadım içinde ne yüklü bilmiyorum. Hazır sistem olarak aldım ekran kartını beğenmedim ve satıp yerine 4060 aldım kart yolda daha gelmedi önceden lazım olan bilgileri toplamaya çalışıyorum

Dostum sistem freedosmu geldi sana? Sorun değil yardım etmeye çalışıyorum. :)

Tecnophat konu başlığımı değiştirdi nedense yeni hazır sistem Full kurulum nasıl yapılir yazmıştım.

Evet FreeDOS ama 30 günlük deneme sürümü ile geldi henüz sistemi açmadım içinde ne yüklü bilmiyorum. Hazır sistem olarak aldım ekran kartını beğenmedim ve satıp yerine 4060 aldım kart yolda daha gelmedi önceden lazım olan bilgileri toplamaya çalışıyorum.

Sistem FreeDOS ise başka bir bilgisayardan flash belleğe Windows 11 ISO dosyasını atmanız lazım herhangi bir internet kafeden ya da arkadaşınızın bilgisayarından halledebilirsiniz, o flaşı kendi bilgisayarınıza taktığınızda zaten yüklemeye başlayacak ayrıca bilgisayarınız açılınca NVIDIA'nın sitesinden kendi kartınızı seçip indirdiğiniz driverı kurmanız yeterli.

Sistem FreeDOS ise başka bir bilgisayardan flash belleğe Windows 11 ISO dosyasını atmanız lazım herhangi bir internet kafeden ya da arkadaşınızın bilgisayarından halledebilirsiniz, o flaşı kendi bilgisayarınıza taktığınızda zaten yüklemeye başlayacak ayrıca bilgisayarınız açılınca NVIDIA'nın sitesinden kendi kartınızı seçip indirdiğiniz driverı kurmanız yeterli.

Teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu buldum içinde ihtiyacım olan tüm bilgi var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı